counter

Doca Spring/Summer 2014

Doca Spring/Summer 2014
Doca Spring/Summer 2014

Τρεις σύγχρονες γυναίκες. Τρεις ξεχωριστές προσωπικότητες. Γνωρίστε τη Jenny, την Elena και τη Natalie. Τις DOCA fashion bloggers, που μπορεί να μην γνωρίζονται μεταξύ τους, έχουν όμως ένα μεγάλο κοινό: την αγάπη τους για την DOCA!

 

Το concept της καμπάνιας DOCA για την άνοιξη / καλοκαίρι, εμπνέεται από το κίνημα του fashion blogging. Τρεις ανεξάρτητες γυναίκες, που λατρεύουν να συνθέτουν το δικό τους στυλ και να πειραματίζονται με τη μόδα, παρουσιάζουν η κάθε μία το δικό της fashion blog. Εκεί ανεβάζουν φωτογραφίες με τα look που δοκίμασαν και προτείνουν, τους καθημερινούς τους πειραματισμούς, τα ρούχα, τις τσάντες, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που τις εμπνέουν.

 

Ο κατάλογος DOCA για τη νέα σεζόν χωρίζεται σε τρία μέρη. Κάθε κομμάτι είναι αφιερωμένο σε μία από τις αγαπημένες μας fashion bloggers και στο δικό της ξεχωριστό στυλ. Γνωρίστε τις στο blog.doca.gr

 

BLOG 1

Jenny

My Chic Life

 

Ονόμασε το blog της "My Chic Life" γιατί η Jenny παθιάζεται με κάθετι Chic που έχει τον αέρα των μεγάλων κινηματογραφικών σταρ περασμένων δεκαετιών. Στο blog της ανεβάζει φωτογραφίες από τα outfits που προτείνει, τα μέρη στα οποία συχνάζει, τα αγαπημένα της προϊόντα και ό,τι επηρεάζει το προσωπικό της στυλ.

 

Η Jenny έχει attitude, αυτοπεποίθηση και μοναδική αίσθηση του στυλ. Αγαπά ό,τι είναι κομψό και εκλεπτυσμένο. Της αρέσουν οι σίγουρες, δυναμικές γραμμές στα ρούχα και τα αξεσουάρ της είναι διαλεγμένα με άποψη. Δεν παραφορτώνει την εμφάνισή της και προτιμά να συνδυάζει καθαρές φόρμες και χρώματα.

 

Η Jenny προτείνει φορέματα και τσάντες DOCA με γεωμετρικά patterns, μονόχρωμα catsuits, έντονα κοσμήματα, μυτερές γόβες και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

 

BLOG 2

Elena

Bohemian Garden

 

Ο λόγος που η Elena έγινε τόσο επιτυχημένη fashion blogger είναι γιατί ξέρει να μεταφράζει τη διάθεσή της σε σύγχρονα bohemian looks με προσωπικότητα. Ζει στην πόλη, αλλά στο δικό της κομμάτι που έχει επιλέξει και κατακτήσει, γιατί την εμπνέει με την ατμόσφαιρα και την αισθητική του.

Την μαγνητίζει η φύση και έχει έναν αέρα χαλαρότητας στα outfits που δημιουργεί.

 

To στυλ της έχει έντονα το boho στοιχείο, παντελόνες με floral prints, άνετα μακριά φορέματα, πολλά αξεσουάρ, αμέτρητα bangles, κολιέ με χάντρες και βραχιόλια στα δύο χέρια, ενώ το μεγάλο της must have είναι οι μεγάλες τσάντες, τα καπέλα και οι πλατφόρμες. Η συλλογή DOCA της δίνει την άνεση να διαλέγει ρούχα, αξεσουάρ και κοσμήματα και να αυτοσχεδιάζει δημιουργώντας διαφορετικά looks.

 

BLOG 3

Natalie

Style Box

 

Ένα πολύχρωμο παλαιοπωλείο, μία υπαίθρια αγορά, μία γειτονιά με άποψη, όλα γίνονται το σκηνικό που επιλέγει η Natalie για να φωτογραφήσει τα δικά της outfits. Η Natalie δημιουργεί το δικό της Style Box, ένα blog όπου κρατά ένα ημερολόγιο της ζωής της και ανεβάζει κάθε μικρή ή μεγάλη έμπνευση που συναντά καθημερινά.

 

Τη συναρπάζει κάθε σύγχρονο urban στοιχείο, όπως τα γκράφιτι που συναντά στο δρόμο, η σύγχρονη έκφραση του φολκλόρ στις λαϊκές αγορές και κάθε χώρος που έχει άποψη. Μέσα από τα post της, παρακολουθούμε στιγμιότυπα της ζωή της και το ταλέντο της να μετατρέπει τη διάθεσή της σε διαφορετικά outfits. Είναι τολμηρή, ανατρεπτική, με έντονη αισθητική και δεν φοβάται να εκφράσει αυτόν τον δυναμισμό στο look της.

 

Για την εποχή, επιλέγει μπλούζες DOCA με εναλλακτικά prints και κοψίματα, μακριά και στενά φορέματα, τσάντες με έντονες μονοχρωμίες ή διχρωμίες και urban design. Της αρέσουν τα σανδάλια, οι χαμηλές και άνετες εσπαντρίγιες ενώ πολλές φορές την ανεβάζει να φορά πλατφόρμες.

 

 

Δείτε τα προφίλ των κοριτσιών στο blog.doca.gr και τη νέα συναρπαστική συλλογή DOCA στο www.doca.gr.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR