counter

Άλλες μετά την πισίνα στύβουν τα μαλλιά αλλά εκείνη...

Άλλες μετά την πισίνα στύβουν τα μαλλιά αλλά εκείνη...
Άλλες μετά την πισίνα στύβουν τα μαλλιά αλλά εκείνη...

Απολαμβάνει τις διακοπές της στη Νότια Αφρική και τις βουτιές της στις πισίνες αλλά και στα νερά με τους καρχαρίες. Φορώντας το πιο καυτό μπικίνι της η Myleene Klass αναστατώνει τα πλήθη και δείχνει να περνάει όμορφα με τη συντροφιά ενός άντρα που δε φεύγει από το πλευρό της και κανείς δε γνωρίζει αν είναι ο νέος της σύντροφος ή κάποια γνωριμία των διακοπών.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε την ώρα που έβγαινε από την πισίνα και αντί να στύβει τα μαλλιά της όπως κάνουν όλες οι γυναίκες εκείνη έστυβε το μπούστο της για να απαλλαχθεί από τα νερά και το παραπάνω βάρος του μπικίνι της. Η Myleene Klass με αυτόν τν τρόπο τόνισε το μπούστο της παραπάνω και χάρισε μοναδικά καρέ στο φωτογραφικό φακό οποίος έκανε πάρτι με τη θέα.

Η Myleene Klass που έχει αποκτήσει και δυο παιδιά με τον πρώην σύζυγο της Graham Quinn, δείχνει να απολαμβάνει την ελευθερία της. Χώρισε τον περασμένο Απρίλιο και παρόλα αυτά είναι σε πολύ καλή φόρμα και πολύ ήρεμη. Το πολύχρωμο μπικίνι της αλλά και το καλλίγραμμο κορμί της έκοψε την ανάσα όσων βρίσκονταν γύρω της αλλά και του άνδρα που τη συντρόφευε ο οποίος την ώρα που εκείνη έστυβε το πάνω μέρος του μπικίνι της δε μπορούσε να πάρει τα μάτια του από το στήθος της.

Ξέρει η celebrity να προκαλεί το ενδιαφέρον. Άλλες στύβουν τα μαλλιά τους βγαίνοντας από το νερό ενώ εκείνη προτίμησε να στύψει το μαγιό της. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR