counter

Είναι προφανές... Φόρεσε λάθος νούμερο!

Είναι προφανές... Φόρεσε λάθος νούμερο!
Είναι προφανές... Φόρεσε λάθος νούμερο!

Θα μπορούσε να είναι από αυτές τις γυναίκες που βγαίνοντας για ψώνια βαριούνται να δοκιμάσουν και απλά αγοράζουν το προϊόν και φεύγουν. Αλλά η συγκεκριμένη μάλλον επίτηδες πήρε μικρότερο νούμερο μαγιό για να φαίνονται πιο στητά και πιο πλούσια τα προσόντα της.

Ο λόγος για την Casey Bachelor η οποία δεν εξηγείται αλλιώς αλλά φόρεσε λάθος νούμερο μπικίνι καθώς το μπούστο της όχι μόνο ξεχειλίζει, αλλά είναι έτοιμο να εκραγεί. Η πρώην παίχτρια του ριάλιτι παιχνιδιού Big Brother βρέθηκε στο Μαρόκο να κάνει τις διακοπές και αναστάτωσε τους ένοικους του ξενοδοχείου που έκαναν το μπάνιο τους στην πισίνα.

Η Casey Bachelor όχι μόνο δεν ενοχλούνταν από τα αδιάκριτα βλέμματα και τους παπαράτσι αλλά απολάμβανε το γεγονός ότι ήταν το επίκεντρο της προσοχής καθώς το μικροσκοπικό της μπικίνι έκανε το στήθος της να φαίνεται διπλάσιο απ’ ότι είναι. Μόνο που λάθος που έκανε με το νούμερο του μπικίνι απλά την πρόδωσε. Το αποτέλεσμα που ήθελε να πετύχει δεν ήταν το επιθυμητό καθώς το στήθος της πιεζόταν τόσο που φαινόταν ότι όντως αγόρασε λάθος νούμερο στο μαγιό.

Η Casey Bachelor δεν έδειχνε να πτοείται. Ίσα ίσα που έπαιρνε και τις κατάλληλες πόζες για να προκαλέσει περισσότερο!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR