counter

Γιάννης Λάτσιος: Ποια σήριαλ κι εκπομπές ξεκινούν, ποια μπαίνουν στο... ψυγείο και ποια θα κάνουν διεθνή καριέρα;

Γιάννης Λάτσιος: Ποια σήριαλ κι εκπομπές ξεκινούν, ποια μπαίνουν στο... ψυγείο και ποια θα κάνουν διεθνή καριέρα;
Γιάννης Λάτσιος: Ποια σήριαλ κι εκπομπές ξεκινούν, ποια μπαίνουν στο... ψυγείο και ποια θα κάνουν διεθνή καριέρα;

Γιάννης Λάτσιος

Ο Γιάννης Λάτσιος, βρέθηκε στο press junket του The Voice και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε μιλώντας στους δημοσιογράφους, στα σχέδια που κάνει για το πρόγραμμα του ΑΝΤ1, τις εκπομπές που θα δούμε στις οθόνες μας προσεχώς, εκείνα που δεν θα δούμε τελικά ενώ προγραμματιζόταν και τέλος, τις σειρές που θα προβάλλονται σε χώρες του εξωτερικού.

Είχαν ανακοινωθεί και κάποια άλλα προγράμματα, όπως το splash θα το δούμε; Εγώ δεν απαντάω σε φήμες. Εγώ απαντώ για αυτά που ανακοινώνονται. Εν πάση περιπτώσει, το splash είναι μέσα στα σχέδιά μας, είναι συμφωνημένο, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα.

Ξεκινάνε οι ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ με τον Πέτρο Φιλιππίδη, και νομίζω είναι ελπιδοφόρα η στροφή του ΑΝΤ1 στην ελληνική μυθοπλασία. Πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την ελληνική μυθοπλασία κι αν θα υπάρξει και συνέχεια. Να περιμένουμε από του χρόνου να δούμε κι άλλα σήριαλ από τον ΑΝΤ1; Πάλι θα το ξαναπώ. Πάντα αναγνωρίζαμε την έλλειψη στο μείγμα του προγράμματός μας των ελληνικών σειρών. Οικονομικοί λόγοι κυρίως, δεν μας είχαν επιτρέψει να έχουμε την ίδια αναλογία, πάντως δεν είναι πρωτοφανές ότι επανερχόμαστε. Εγώ θα σας υπενθυμίσω κι άλλες προσπάθειες. Με επιτυχία λιγότερη ή μικρότερη ή και αποτυχία, δέχομαι τα πάντα. Να σας θυμίσω απλώς ότι το ΜΠΡΟΥΣΚΟ που είναι μυθοπλασία υπάρχει από το Σεπτέμβριο στο πρόγραμμά μας. Είναι στα σχέδιά μας σειρές, για λόγους που είναι περα από αυτή την κουβέντα, έχουν καθυστερήσει να μπουν για γύρισμα, άρα η προσπάθεια, ή αν θέλετε, οι αναγγελίες που είχαμε κάνει τον Οκτώβριο υλοποιούνται και όλα αυτά τα προγράμματα θα βγουν στο μέλλον.

Το ΜΠΡΟΥΣΚΟ  θα βγει έξω, θα είναι μια σειρά που μπορεί να δουν στο εξωτερικό; Είμαστε πολύ κοντά, σχεδόν έχουμε πουλήσει στη Γεωργία νομίζω. Γίνεται προσπάθεια συντονισμένη να προβληθούν προγράμματα των οποίων έχουμε τα δικαιώματα και στο εξωτερικό. Είναι κάτι που μας ενδιαφέρει.

Και του χρόνου ενδεχομένως να το δούμε prime; Εδώ στην Ελλάδα εννοείται. Ε, είναι νωρίς ακόμα. Επίσης θα παιχτεί στη Σερβία.

Η εκπομπή της Μαίρης Σινατσάκη θα βγει; Το πότε, θα το δούμε. Ξέρετε ότι η οικονομική συγκυρία πάντα παίζει ρόλο. Αυτό συνεχίζεται. Πέρα από την επιτυχία στους αριθμούς, αν η αγορά δεν ακολουθεί και το πιστεύουμε αυτό, και υπάρχει μια μείωση μπορεί να δούμε και κάποιες προσπάθειες περικοπής στο πρόγραμμα. Όχι σημαντικές, όπως άλλες χρονιές, αλλά προσπάθεια να μειώσουμε το κόστος.

Και η ΕΚΔΡΟΜΗ φαντάζομαι πάει για του χρόνου. Έτσι κι αλλιώς, δεν έχει ανακοινωθεί. Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο χρειάζεται να γυριστεί χειμώνα. Έχει την ανάγκη να ξεκινήσουμε από τώρα. Να άλλο ένα ενδιαφέρον project. Θα το δούμε, λοιπόν.

Τα τούρκικα πότε θα μπούν; Για το ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ και το ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ τα δικαιώματα θα υπάρχουν μετά τον Ιούνιο. Δεν είμαι έτοιμος να πω πότε θα μπουν. Το ΙΦΕΤ είναι θέμα ημερών. Για κάποιες τυπικές διαδικασίες εκτελωνισμού, θα σας ανακοινωθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR