counter

Δίδυμες ξόδεψαν 150.000 ευρώ για να μοιάζουν απόλυτα και έχουν τον ίδιο άντρα - VIDEO

Οι δίδυμες αδελφές Λούσι Ντεσίνκ και  Άννα κατάγονται από την Αυστραλία. Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό, όχι επειδή γεννήθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών αλλά γιατί πήγαν κόντρα στη φύση και ξόδεψαν απίστευτα ποσά για να μοιάσουν η μια στην άλλη. Και μη νομίσετε ότι το έκαναν  από την υπερβολική αγάπη της μιας για την άλλη, αλλά για να γίνουν διάσημες.

Ξόδεψαν πάρα πολλά χρήματα και πάρα πολλές ώρες στα  χειρουργεία για να μοιάσουν απόλυτα και μάλιστα μοιράζονται και τον ίδιο άντρα! Ξόδεψαν περισσότερα από 150.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις, προκειμένου να γίνουν στην κυριολεξία ίδιες. Η επιθυμία τους να μοιάζουν απόλυτα και να κάνουν τα πάντα μαζί, τις οδήγησε και να βρουν τον ίδιο άντρα. Ένας ηλεκτρολόγος είναι ο σύντροφος και των δυο γυναικών και αυτό που δε μας εκμυστηρεύτηκαν είναι αν βλέπει ξεχωριστά την καθεμία ή και τις δυο μαζί.

Οι δίδυμες από την Αυστραλία που μοιράζουν τρόφιμα σε ηλικιωμένους ανθρώπους ως εργασία, ξόδεψαν 150.000 ευρώ για να γίνουν ίδιες και στόχος τους ήταν απλά η δημοσιότητα, ώστε να μιλούν όλοι για τις δίδυμες από την Αυστραλία. Πράγμα που κατάφεραν!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR