counter

Πού συναντήθηκαν Λιάγκας - Βανδή - Ρέμος - Ασλανίδου - Κουινέλης;

Πού συναντήθηκαν Λιάγκας - Βανδή - Ρέμος - Ασλανίδου - Κουινέλης;
Πού συναντήθηκαν Λιάγκας - Βανδή - Ρέμος - Ασλανίδου - Κουινέλης;

Με αφορμή την έναρξη των LIVE του the Voice, o AΝΤ1 και οι συντελεστές του talent show διοργάνωσαν το πρώτο Press Junket τηλεοπτικής παραγωγής στην Ελλάδα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Μαρτίου ο ΑΝΤ1 διοργάνωσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας συνάντηση με τους coach Αντώνη Ρέμο, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου και Μιχάλη Κουινέλη και τον παρουσιαστή του THE VOICE, Γιώργο Λιάγκα. O Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ANT1 Γιάννης Λάτσιος, οι 4 coach του show Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος, Μιχάλης Κουινέλης και Μελίνα Ασλανίδου, ο παρουσιαστής του show Γιώργος Λιάγκας και εκπρόσωπος εταιρείας κινητής τηλεφωνίας παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου.

Η συνέντευξη Τύπου ξεκίνησε στις 3 το μεσημέρι. Η πρώτη είσοδος έγινε από τον Αντώνη Ρέμο σε χαλαρή διάθεση, ακολούθησε ο Μιχάλης Κουινέλης που αντάλλασσε "πειράγματα" και θερμή αγκαλιά με τον Αντώνη Ρέμο, ο Γιώργος Λιάγκας, η Μελίνα Ασλανίδου και η Δέσποινα Βανδή.  Στην αίθουσα έδωσαν το "παρών" 80 δημοσιογράφοι τους οποίους καλησπέρισε η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1, Κατερίνα Γκαγκάκη. Έπειτα τον λόγο πήρε ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος, ενώ στην σύνεχεια οι coach και ο παρουσιαστής. Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου οι coach εξέφρασαν την χαρά τους που συμμετέχουν στο talent show ενώ όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν "νιώθουν ότι με την συμμετοχή τους έχουν ξαναγίνει νέοι".

Ο Μιχάλης από τους Stavento με το χιούμορ του και τον αυθορμητισμό που διακρίνει τον λόγο του αποκάλυψε ότι η πρώτη του γνωριμία με τον Διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο έγινε στα γενέθλια της Έλενας Παπαρίζου και μάλλον η καλή χημεία που αναπτύχθηκε μεταξύ τους εκείνη την βραδιά στάθηκε η αφορμή για την μετέπειτα συνεργασία τους στο show. Όλοι παραδέχτηκαν το πόσο χαρούμενοι είχαν αισθανθεί όταν ο Γιάννης Λάτσιος τους έκανε την πρώτη προσέγγιση για να συμμετάσχουν στο show ενώ ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι ήταν ο μοναδικός που δεν δέχτηκε κατ’ ίδιαν τηλέφωνο από τον Γιάννη Λάτσιο για την συμμετοχή του στο show, αλλά, αυτοπροτάθηκε. 

O Θέμης Γεωργαντάς εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που βρίσκεται στην θέση του V ρεπόρτερ, ενώ η Δέσποινα Βανδή παραδέχτηκε ότι το THE VOICE είναι το μοναδικό talent show στην Ελλάδα το οποίο της κέντρισε το ενδιαφέρον για να βρεθεί στην θέση του κριτή. Ο Αντώνης Ρέμος χαριτολογώντας δήλωσε ότι η Δέσποινα Βανδή είναι η "απουσιολόγος" της ομάδας των coach ενώ με τον Μιχάλη Κουινέλη έχει δημιουργήσει "γαλαρία" καθώς οι δυο τους επιδίδονται συνεχώς σε πλάκες κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

Οι εκπρόσωποι των media που βρίκονταν στο press junket, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον καθένα από τους 4 coach και τον παρουσιαστή του THE VOICE ξεχωριστά, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Η κάθε ομάδα είχε στην διάθεσή της 20 λεπτά για τις συνεντεύξεις με τον κάθε συντελεστή. Στη συνέχεια,προβλήθηκε preview του Βattle που θα μεταδοθεί το βράδυ της ίδιας μέρας στον ΑΝΤ1 και παρατέθηκε γεύμα.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες!

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR