counter

Just the two of us 2: Όλοι οι συμμετέχοντες του show - VIDEO

Just the two of us 2: Όλοι οι συμμετέχοντες του show - VIDEO
Just the two of us 2: Όλοι οι συμμετέχοντες του show - VIDEO

Just the two of us

Όπως όλα δείχνουν όλα είναι έτοιμα και έχουν μπει στην τελική ευθεία για την αναμενόμενη πρεμιέρα του “Just the two of us 2”. Οι προετοιμασίες γίνονται με πυρετώδεις ρυθμούς και οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν επιλέξει τους συμμετέχοντες τους coaches αλλά και ένα μέλος της κριτικής επιτροπής. Ο Γιώργος Θεοφάνους είναι ο κριτής που έχει δώσει τα χέρια με το κανάλι της Μεσογείων. Λείπουν δύο ονόματα για να συμπληρωθεί το παζλ και να ανακοινωθούν τα ονόματα που θα καθίσουν στη θέση του κριτή.

Η Ζέτα Μακρυπούλια εργάζεται σκληρά και προετοιμάζεται για τη μεγάλη πρεμιέρα καθώς για την ίδια είναι πολύ σημαντικό το γεγονός. Νέα πρόκληση, νέα τηλεοπτική στέγη και όλα θέλει να στεφθούν με επιτυχία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού του Mega τα ονόματα των συμμετεχόντων είναι: Δημήτρης Μακαλιάς, Μίνως Θεοχάρης, Μάρκος Σεφερλής, Γιώργος Παράσχος, Χριστίνα Πολίτη, Άννα Πρέλεβιτς, Ράνια Θρασκιά, Θεοφανία Παπαθωμα, Τέτα.

Ενώ οι coaches που θα αναλάβουν να εκπαιδεύσουν τα αστέρια του show είναι: Ελισάβετ Σπανού, Γιώργος Παπαδόπουλος, Γιώργος Γιαννιάς, Στέλιος Διονυσίου, Αντιγόνη Ψυχράμη, Χάρης Βαρθακούρης, Ευριδίκη, Στέλλα Καλλή, Courtney Parker, Γιώργος Παπαδημητράκης.  

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τη συνύπαρξη του Γιώργου Θεοφάνους και της Ευριδίκης αλλά και του ζευγαριού που υπάρχει μέσα στο show, αυτό της Αντιγόνης Ψυχράμη και του Δημήτρη Μακαλιά. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR