counter

Άτακτη star αποκαλύφθηκε ότι έχει πάει, με όλα τα κουκλιά του Hollywood

Άτακτη star αποκαλύφθηκε ότι έχει πάει, με όλα τα κουκλιά του Hollywood
Άτακτη star αποκαλύφθηκε ότι έχει πάει, με όλα τα κουκλιά του Hollywood

Αυτά παθαίνει κανείς όταν αφήνει γραφτές αποδείξεις ή αποφασίζει να κρατήσει ημερολόγιο. Αφού τα κάνεις που τα κάνεις πρέπει να τα γράψεις κιόλας; Ο λόγος για την άτακτη star Lindsay Lohan περισσότερο έχει προσφέρει με τα καμώματα της και τα σκάνδαλα στα οποία έχει αναμειχθεί το όνομα της, παρά με το υποκριτικό της ταλέντο – αν υπάρχει.

Το άτακτο κορίτσι απ’ ότι φαίνεται άλλαζε συχνά συντρόφους ή έβγαινε πολλά ραντεβού ας πούμε, στα οποία δεν άφηνε κανένα παραπονεμένο καθώς ερχόταν με όλους σε ερωτική επαφή. Η λίστα της διέρρευσε και όπως φαίνεται η λίστα της είχε πολλά κουκλιά, star του Hollywood που πολλά κορίτσια ονειρεύονται ένα τους μόνο βλέμμα.

Ονόματα όπως του Adam Levine, του Zac Efron, του Justin Timberlake του Joaquin Phoenix και του James Franco κοσμούν τη λίστα της άτακτης – αχόρταγης Lindsay Lohan και έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ανάμεσα στα κουκλιά του Hollywood με τους οποίους έχει κοιμηθεί η Lindsay Lohan είναι και ο Colin Farrell, ο Evan Peters και ο  Heath Ledger που δε βρίσκεται στη ζωή. Ονόματα που σίγουρα δεν μας αφήνουν αδιάφορες και που πραγματικά μετά τη δημοσιοποίηση της λίστας θα θέλαμε πολύ να είμαστε από μια μεριά να βλέπαμε τις αντιδράσεις των συντρόφων – συζύγων των διάσημων star. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR