counter

Ελληνίδα παρουσιάστρια δηλώνει: "Έχω να κάνω σεξ 8 με 9 χρόνια" - VIDEO

Καλεσμένη του Πρωινού του Μega το πρωί της Δευτέρας 10 Μαρτίου βρέθηκε η Eλένη Ψυχούλη. Η παρουσιάστρια του “Chef στον αέρα" παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στους παρουσιαστές της εκπομπής Πέτρο Κωστόπουλο και Τζένη Μπαλατσινού αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πτυχές της προσωπικής της ζωής.

Με τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνεια που διακρίνει το λόγο της δεν δίστασε να αναφερθεί στον αέρα της εκπομπής και στην ερωτική της ζωή, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι απέχει από το σεξ 8-9 χρόνια έχοντας κάνει ένα μικρό διάλειμμα.

Η Ελένη Ψυχούλη μεταξύ άλλων δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Στα 45 συνειδητοποίησα ότι μπορώ να κάνω πολλά υπέροχα πράγματα στην ζωή μου αλλά δεν το 'χω με τις σχέσεις. Τώρα θα γίνω 51 χρόνων. Αν μου πεις τι σου έμαθε η ζωή για τις σχέσεις, θα σου πω ότι στα 18 μου ήξερα περισσότερα να σου πω. Τώρα δεν ξέρω. Ξέρω να δημιουργώ πολύ μεγάλα πάθη και να τα ζω αλλά δεν ξέρω πώς αυτά μπορεί να εξελιχθούν σε μια οικογένεια, σε μια αγάπη βαθιά, δεν το 'χω. Και αυτό δεν το θεωρώ μαγκιά μου. Βέβαια είμαι πολύ ευτυχισμένη από μόνη μου. Είναι δικαίωμα στους ανθρώπους να είναι ευτυχισμένοι και μόνοι τους.»

Δείτε το VIDEO.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR