counter

Ελένη Μενεγάκη: Αποκλειστικό ρεπορτάζ για το ταξίδι της στην Θεσσαλονίκη το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Ελένη Μενεγάκη: Αποκλειστικό ρεπορτάζ για το ταξίδι της στην Θεσσαλονίκη το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας
Ελένη Μενεγάκη: Αποκλειστικό ρεπορτάζ για το ταξίδι της στην Θεσσαλονίκη το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Η Ελένη Μενεγάκη πέρασε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, στην Θεσσαλονίκη, χωρίς να έχει μαζί της κάποιο μέλος της οικογένειάς της, ή τον σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο. Ούτως ή άλλως, η εκπομπή ανήμερα της Δευτέρας 3 Μαρτίου ήταν μαγνητοσκοπημένη κι η Ελένη είχε άνεση χρόνου για να κάνει το ταξίδι της.

Η Ελένη Μενεγάκη στην Θεσσαλονίκη

Η παρουσιάστρια, το απόγευμα της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου, ταξίδεψε από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη παρέα με τον στενό της συνεργάτη κι έμπιστο φίλο, Βασίλη Μπουλούμπαση. Ο Βασίλης, είναι ο άνθρωπος που επιμελείται καθημερινά τα μαλλιά της Ελένης Μενεγάκη, και την χτενίζει για την εκπομπή της. Η Ελένη, από το αεροδρόμιο πήγε κατ' ευθείαν στο ξενοδοχείο The Met, συναντώντας εκεί τον φίλο της Σάββα Σπαθαρίδη, στέλεχος του ξενοδοχείου κι έμπιστο φίλο πολλών διάσημων προσώπων της Ελλάδας που πάντα φροντίζει να κάνει την διαμονή τους στην Θεσσαλονίκη ιδανική. Μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου 1 Μαρτίου, η Ελένη Μενεγάκη έδωσε το "παρών" στο αποκριάτικο party που διοργάνωσε το ξενοδοχείο, με την παρουσιάστρια να ντύνεται χανούμισα και ο φίλος της Σάββας Σπαθαρίδης, πασάς, κάνοντας το τέλειο ζευγάρι. Η Ελένη Μενεγάκη μάλιστα, δημοσίευσε στην προσωπική της σελίδα στο Twitter φωτογραφίες με την ίδια αλλά και τον φίλο της, Σάββα, να είναι μεταμφιεσμένοι στο party του ξενοδοχείου.

Θα γυρίσει τηλεοτπική διαφήμιση;

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο λόγος της επίσκεψης της Ελένης Μενεγάκη στην Θεσσαλονίκη ήταν επαγγελματικός και οι φήμες την θέλουν να γυρίζει κάποιο τηλεοπτικό σποτ, μιας και εταιρεία θέλει η παρουσιάστρια να είναι το πρόσωπο της νέας της καμπάνιας. Η εταιρεία που φέρεται να έχει προσεγγίσει την Ελένη Μενεγάκη είναι μια μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Αυτός είναι και ο λόγος που μαζί της ταξίδεψε ο Βασίλης Μπουλούμπασης, ενώ οι δυο τους έφευγαν καθημερινά πρωί πρωί από το ξενοδοχείο κι επέστρεφαν αργά το βράδυ. Συγκεκριμένα το Σάββατο 1 Μαρτίου, έφυγαν μαζί στις 7.30 το πρωί και γύρισαν αργά το βράδυ για να ξεκουραστούν, δίνοντας το "παρών" και στο πάρτι - μασκέ του The Met. Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας που περιλαμβάνει δύο αργίες, - την Κυριακή και την Δευτέρα- για να μπορούν να γίνουν τα γυρίσματα σε ένα από τα καταστήματα του σούπερ μάρκετ, που θα ήταν φυσικά κλειστό. Κατά την παραμονή της στην Νύμφη του Θερμαϊκού, επισκέφθηκε το αγαπημένο της εστιατόριο "7 θάλασσες", απολαμβάνοντας ξεχωριστές γεύσεις θαλασσινών. Η παρουσιάστρια, φέρεται να επέστρεψε στην Αθήνα το πρωί της Τρίτης 4 Μαρτίου για να είναι συνεπής στις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις.

Η Ελένη Μενεγάκη είχε αναφέρει μέσα από την εκπομπή της στα μέσα του Φλεβάρη πως είχε επισκεφθεί την Θεσσαλονίκη για μία μέρα, χωρίς να αποκαλύψει τον λόγο του ταξιδιού της. Ο λόγος ήταν καθαρά επαγγελματικός και είναι χαρακτηριστικό πως τότε η Ελένη είχε ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη αυθημερόν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR