counter

Φωτογραφίες από τις οικογενειακές διακοπές της Beyonce στη Jamaica

Φωτογραφίες από τις οικογενειακές διακοπές της Beyonce στη Jamaica
Φωτογραφίες από τις οικογενειακές διακοπές της Beyonce στη Jamaica

Με θέα τα τιρκουάζ νερά και την χρυσή αμμουδιά κάνει τις διακοπές της η μικρούλα Blue Ivy Carter, η κόρη της εκρηκτικής Beyoncé και του ράπερ και συζύγου της Jay Z. Η όμορφη οικογένεια αποφάσισε να κάνει ολιγοήμερες διακοπές στη Jamaica για να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που είναι απαιτητικές και δεν τους αφήνουν χρόνο για προσωπικές στιγμές.

Μια φωτογραφία από προσωπική της σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανήρτησε η sexy τραγουδίστρια με την κόρη της η οποία ατενίζει το απέραντο γαλάζιο της Jamaica και παίζει με την άμμο. Φορώντας ένα πορτοκαλί παιχνιδιάρικο μαγιό που κάνει τέλεια αντίθεση με το σοκολατένιο της χρώμα η μικρή Blue Ivy Carter ξετρέλανε τους διάσημους γονείς της με τα νάζια της αλλά και το πόσο ήρεμη κάθεται και χαζεύει τη θάλασσα.

Η Beyoncé και ο Jay Z αποφεύγουν να εκθέτουν το πρόσωπο της 2χρονης κόρης τους και συχνά ανεβάζουν φωτογραφίες στις οποίες η μονάκριβη τους κόρη είναι πλάτη. Μια παρόμοια φωτογραφία έβγαλε και ο σύζυγος της Beyonce ο οποίος έχει ανοιχτό τα χέρια του απολαμβάνοντας τη μοναδική θέα και το απέραντο γαλάζιο του καθαρού ουρανού.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια έκλεψε την παράσταση με τις δικές της φωτογραφίες από τη Jamaica καθώς ακόμη και στις οικογενειακές διακοπές της είναι το ίδιο sexy και όμορφη όπως και τη στιγμή που τραγουδάει. Στη μια φωτογραφία βρίσκεται πάνω σε ένα yacht φορώντας το μαγιό της και έχοντας πάνω της τυλιγμένο ένα αέρινο παρεό. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR