counter

Πάνος Καλίδης, Ηλίας Βρεττός και Κατερίνα Στικούδη

Πάνος Καλίδης, Ηλίας Βρεττός και Κατερίνα Στικούδη
Πάνος Καλίδης, Ηλίας Βρεττός και Κατερίνα Στικούδη

Πάνος Καλίδης, Ηλίας Βρεττός & Κατερίνα Στικούδη

Ο Πάνος Καλίδης μετά την επιτυχημένη σεζόν στην Αθήνα στο Vox επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη μετά από δύο χρόνια. Όλοι μιλούν για το ταλέντο του , την θετική του ενέργεια και τον μοναδικό τρόπο που έχει να επικοινωνεί με το κοινό και να μας ξεσηκώνει χαρίζοντας μας στιγμές διασκέδασης μέχρι το ξημέρωμα.

 

Με γνωστά λαϊκά τραγούδια δικά του αλλά και άλλων καλλιτεχνών ο Πάνος Καλλίδης θα μας ταξιδέψει και θα μας κάνει να περάσουμε αξέχαστα.

 

Μετά την τεράστια επιτυχία του «Μη Σώσεις Κι έρθεις Να Με Βρεις» Ο τραγουδιστής συνεργάζεται για άλλη μια φορά με τον συνθέτη των επιτυχιών, Φοίβο και μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Έχω γιορτή».

Πρόκειται για ένα χαρούμενο και πολύ δυναμικό τραγούδι σε dance- latin ρυθμό σε μουσική και στίχους του Φοίβου. Το τραγούδι κυκλοφορεί από την εταιρεία Spicy.

 

Ο Ηλίας Βρεττός μετά την απόλυτα επιτυχημένη περιοδεία του με πάνω από 70 σταθμούς σε Ελλάδα, Κύπρο κ εξωτερικό κ έχοντας ολοκληρώσει με μεγάλη επιτυχία τις εμφανίσεις του στην Αθηνα  στο Gotham City Stage επιστρέφει δυναμικά στο μαγαζί που αγάπησε κ τον αγάπησε πέρσι στη Θεσσαλονίκη με την Νατάσα Θεοδωρίδου.

 

Με τις τελευταίες επιτυχίες του "Τι δεν καταλαβαίνεις", "Να μείνεις για πάντα", "Αχ καρδιά μου" και άλλα πολλά θα δώσει την δική του λαϊκή και όχι μόνο πινελιά με τον δικό του μοναδικό τρόπο και την απίστευτη ερμηνεία αλλά και ενέργειά του, φτάνοντας το κέφι στα ύψη.

 

O Ηλίας Βρεττός έχει σημειώσει ήδη μεγάλη επιτυχία με το τελευταίο single του "Άλλος Άνθρωπος'' και σε λίγες μέρες αναμένεται το νέο του τραγούδι που θα κυκλοφορήσει απο την Cobalt Music κ θα σας κερδίσει κατευθείαν όπως και όλα τα τραγούδια του.

 

Την παρέα συμπληρώνει η μοναδική Κατερίνα Στικούδη η κορυφαία Pop R&B τραγουδίστρια της Ελλάδος με την απίστευτη ενέργειά της, θα δώσει τη δική της ξεχωριστή pop νότα στο σχήμα και θα την απολαύσουμε στην σκηνή όπως μόνο αυτή ξέρει και απέδειξε στο Dancing With The Stars φτάνοντας στον τελικό. Μετά την επιτυχία της “Μ' Ένα Σου Φιλί’’ αναμένεται το νέο της τραγούδι που θα κάνει την διαφορά στην εγχώρια μουσική σκηνή.

 


Info: Έναρξη Παρασκευή 14 Μαρτίου. Τιμή Φιάλης 130€, Τιμή Φοιτητικής Φιάλης 100€, Τιμή Ποτού 10€. Astra Live Φρίξου 6 – Θεσσαλονίκη Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310533332.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR