counter

Φάνης Μουρατίδης: Κινήθηκα νομικά εναντίον περιοδικού"

Φάνης Μουρατίδης: Κινήθηκα νομικά εναντίον περιοδικού"
Φάνης Μουρατίδης: Κινήθηκα νομικά εναντίον περιοδικού"

Φάνης Μουρατίδης

Ο Φάνης Μουρατίδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Glow και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο, και μίλησε για την στάση του ίδιου και της συζύγου του, Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους στους φωτογράφους που θέλουν να τους απαθανατίσουν με τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Παρακολουθώντας κανείς τις συνεντεύξεις σας βλέπει πως βάζετε έναν μόνιμο τοίχο ανάμεσα στη δημοσιότητα και την προσωπική σας ζωή. Ισχύει ότι έχετε κινηθεί νομικά εναντίον περιοδικού για τον παραπάνω λόγο; Ναι ισχύει, διότι έχουμε αποφασίσει με τη σύζυγό μου να προφυλάσσουμε την οικογενειακή μας γαλήνη και να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από μια δημοσιότητα την οποία δεν έχουν επιλέξει. Δε μ' ενδιαφέρει καθόλου να με πετύχει ένας paparazzi στον δρόμο και να με φωτογραφίσει, μ' ενοχλεί, όμως, αν έχει την κάμερά του στραμμένη μέσα στο σπίτι μου και πάνω στα παιδιά μου. Δεν είμαστε απ' τους ηθοποιούς που θέλουν ν' απασχολούν με την προσωπική τους ζωή. Μαγκιά τους και χαρά τους, όμως, εκείνοι οι συνάδερφοι που το κάνουν. Επίσης, δεν είμαστε celebrities κι έχουμε επιλέξει ως ζευγάρι να μη μοιραζόμαστε την οικογενειακή μας ζωή με τα media. Θέλουμε τα φώτα της δημοσιότητας να είναι στραμμένα στη δουλειά μας κι όχι στα παιδιά μας.

Ζείτε σ' ένα σπίτι που ακούγονται συνέχεια παιδικές φωνές. Σας λείπει καθόλου η εργένικη ζωή σας πριν τον γάμο; Μου λείπει μόνο λίγος ελεύθερος χρόνος για τον εαυτό μου. Γενικά, όμως, την έζησα στο έπακρον την εργένικη ζωή μου και δεν έχω απωθημένα. Αυτό που ζω σήμερα με την οικογένειά μου είναι κάτι που το ήθελα και δεν το αλλάζω με τίποτα. Είμαι ευτυχισμένος με αυτό που μου συμβαίνει!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR