counter

Κώστας Μακεδόνας: Έκανε βραδινή έξοδο με την γοητευτική σύζυγό του

Κώστας Μακεδόνας: Έκανε βραδινή έξοδο με την γοητευτική σύζυγό του
Κώστας Μακεδόνας: Έκανε βραδινή έξοδο με την γοητευτική σύζυγό του

Κώστας Μακεδόνας με την σύζυγό του

Βραδινή έξοδο με την σύζυγό του Σταυρούλα, έκανε ο Κώστας Μακεδόνας το βράδυ της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου. Ο δημοφιλής ερμηνευτής με την σύζυγό του, βρέθηκε στο θέατρο Badminton για να παρακολουθήσει την πρεμιέρα του musical "Cats".

Ο Κώστας Μακεδόνας, είναι πολλά χρόνια παντρεμένος με την εκλεκτή της καρδιάς του, Σταυρούλα και μάλιστα έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την κόρη τους Μανόλια και τον γιο τους Νικόλα. Ο τραγουδιστής, πόζαρε στους φωτογράφους κρατώντας σφιχτά από το χέρι την σύζυγό του. Η Σταυρούλα, είναι το στήριγμα του Κώστα Μακεδόνα και του έχει σταθεί με τον καλύτερο τρόπο στις δύσκολες στιγμές του τραγουδιστή, ειδικά όταν κόντεψε να χάσει την ζωή του μετά από ατύχημα που είχε με ελικόπτερο.

"Της έχει μείνει μία τραυματική μνήμη γιατί πέρασε πάρα πολύ άσχημα, αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι γι αυτό. Και πέρασε άσχημα ακόμη και από τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα πράγματα: Δεν μας είχαν καν βρει, την παίρνανε διάφοροι στο τηλέφωνο και της έλεγαν «συλλυπητήρια». Ήταν πολύ σκληρό, δεν είναι εύκολο. Η Σταυρούλα ξέρει πάρα πολύ καλά την αγάπη μου αλλά και πόσο πολύ η αεροπορία είναι κομμάτι της ζωής μου και κομμάτι του εαυτού μου, δεν θα μου έλεγε ποτέ «δεν θέλω να ξαναπετάξεις». Φροντίζω τώρα μετά από κάθε πτήση να την ενημερώνω ότι προσγειώθηκα, ότι «όλα πήγαν καλά», έχει πει σε συνέντευξή του στον Γιάννη Χατζηγεωργίου ο Κώστας Μακεδόνας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR