counter

Δείτε ποιος είναι ο "gay κολλητός" της Βίβιαν από το Κάτω Παρτάλι

Δείτε ποιος είναι ο "gay κολλητός" της Βίβιαν από το Κάτω Παρτάλι
Δείτε ποιος είναι ο "gay κολλητός" της Βίβιαν από το Κάτω Παρτάλι

Μανώλης Βίβιαν

Ο Μίνως Θεοχάρης που υποδύεται το Μανώλη, τον “gay κολλητό” φίλο της Βίβιαν και έχει κάνει αίσθηση χαρίζοντας απλόχερα το γέλιο με τια ατάκες του, ήταν καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου στην εκπομπή της Πέμπτης 27 Φεβρουαρίου.

Ο Μίνως Θεοχάρης εντυπωσίασε τη Τζένη Μπαλατσινού και τον Πέτρο Κωστόπουλο καθώς και στην πραγματική του ζωή είναι χείμαρρος και ειλικρινής και δε φοβάται να εκφράσει τη γνώμη του ακόμη κι αν πρόκειται να πει στην καθηγήτρια του ότι δεν είναι καλής εαυτό που κάνει και δε θα έπρεπε να το κάνει.

Από μικρός λάτρευε την τέχνη και δεν μπορούσε να κλειστεί μέσα στις μαθητικές αίθουσες του σχολείου. Ατίθασος, αντισυμβατικός και με ανησυχίες επιθυμούσε να σταματήσει το σχολείο και να βγει έξω να ζήσει άλλα πράγματα. Τον έχουν διώξει από σχολεία και φροντιστήρια με αποκορύφωμα τη διακοπή των ιδιαίτερων μαθημάτων που έκανε στο σπίτι. Ούτε εκείνος ο εκπαιδευτικός άντεξε να του κάνει μάθημα και σταμάτησε τα ιδιαίτερα μαθήματα.

Δείτε το βίντεο:

Ο Μανώλης, ο “gay κολλητός” της Βίβιαν από το Κάτω Παρτάλι αποκάλυψε ποιος πραγματικά είναι στην καθημερινότητα του και μίλησε και για τη φιλία του με την τηλεοπτική Βίβιαν, τη Νάντια Κοντογεώργη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι του αρέσει να μαγειρεύει για τους φίλους του αν και δεν έχει ηλεκτρική κουζίνα σπίτι του!

Δείτε το βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR