counter

Badminton: Λαμπερή πρεμιέρα για το "Cats"

Badminton: Λαμπερή πρεμιέρα για το "Cats"
Badminton: Λαμπερή πρεμιέρα για το "Cats"

Λαμπερή πρεμιέρα για την παράσταση "Cats” στο Θέατρο Badminton το βράδυ της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου. Το μιούσικαλ Cats ανεβαίνει στην σκηνή του θεάτρου Βadminton και ήδη από την πρεμιέρα του δείχνει να έχει κερδίσει τις καρδιές του κοινού.

Το “Cats”, δημιουργία του κορυφαίου συνθέτη Andrew Lloyd Weber, είναι η πιο εκρηκτική συνάντηση μουσικής, χορού, τραγουδιού και ποίησης στην ιστορία του μιούζικαλ. Παιχνιδιάρικο, αστείο, τρυφερό και πέρα για πέρα απολαυστικό, το CATS αναδείχτηκε ως το απόλυτο θεατρικό φαινόμενο: απ' την πρεμιέρα του το 1981 ως σήμερα, αποθεώθηκε από 50.000.000 θεατές σε 26 χώρες και 300 πόλεις σε όλον τον κόσμο.

Η κριτική ύμνησε την παράσταση και την τίμησε, μεταξύ άλλων, με επτά βραβεία Tony, δύο βραβεία Laurence Olivier και δύο βραβεία Grammy, ενώ το περίφημο τραγούδι Memory, έχει ηχογραφηθεί από τους σπουδαιότερους ερμηνευτές του 20ού αιώνα! Το CATS πρωτοπαρουσιάστηκε το 1981 στο West End του Λονδίνου, όπου και παιζόταν ασταμάτητα επί 21 χρόνια! Το 1982 μεταφέρθηκε στο Broadway και συνέχισε με αμείωτη επιτυχία για 18 χρόνια, ως το 2000.

Το θέατρο Badminton γέμισε από την παρουσία εκπροσώπων του καλλιτεχνικού κόσμου που έσπευσαν να απολαύσουν το θρυλικό μιούσικαλ. Ανάμεσά τους βρέθηκαν οι: Μαρία Κορινθίου, η Ναταλία Τσαλίκη, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η Άννα Χατζησοφιά, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Σύλβια Δελικούρα, η Ηρώ Λούπη, ο Στράτος Τζώρτζογλου, η Ευαγγελία Αραβανή, η Άντζελα Γκερέκου, η Βάσω Κολλιδά, η Κατερίνα Θάνου, ο Αλέξανδρος Παρθένης, η Κάρμεν Ρουγγέρη και πολλοί ακόμα. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR