counter

Η απολαυστική φάρσα του Φώτη Σεργουλόπουλου στο Γιάννη Φλωρινιώτη - VIDEO

Μια απολαυστική φάρσα περίμενε την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου το Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος έπεσε θύμα του “Νικήτα Σούπου” διαγωνιζόμενου του show “The Voice”. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος υποδυόμενος έναν διαγωνιζόμενο του show τραγουδιού κάλεσε το Γιάννη Φλωρινιώτη με σκοπό να του ζητήσει να του κάνει μάθημα προκειμένου να είναι έτοιμος για την audition του talent show.

Επιλέγοντας τη γνωστή επιτυχία του Γιάννη Φλωρινιώτη, “Πειράζει που είμαι και μεγάλη φίρμα”, τηλεφώνησε και ο Φώτης Σεργουλόπουλος για να ζητήσει τη συμβουλή του τραγουδιστή και κάπως έτσι ξεκίνησε η φάρσα της ημέρας.

Η απολαυστική φάρσα του παρουσιαστή στέφθηκε με επιτυχία καθώς ο Γιάννης Φλωρινιώτης δεν αντιλήφθηκε τίποτα και μάλιστα συμφώνησε να δώσει τα φώτα του πάνω στο τραγούδι του.

Η πιο αστεία στιγμή ήρθε όταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος ξεκίνησε να ερμηνεύει το τραγούδι. Ο τραγουδιστής του είπε χαρακτηριστικά: “Το σκότωσες”!, με τα γέλια των συνεργατών της εκπομπής να ηχούν στο πλατό της εκπομπής.

Τι απάντησε ο Γιάννης Φλωρινιώτης όμως όταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος του ζήτησε να επισκεφθεί το σπίτι του για 48 ώρες ώστε να κάνουν πρόβα;

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR