counter

Σάκης Μπουλάς: Άφησε σημαντικό ποσό σε φίλο του καλλιτέχνη

Σάκης Μπουλάς: Άφησε σημαντικό ποσό σε φίλο του καλλιτέχνη
Σάκης Μπουλάς: Άφησε σημαντικό ποσό σε φίλο του καλλιτέχνη

Σάκης Μπουλάς

Ο Σάκης Μπουλάς όπως φαίνεται έβλεπε το τέλος να πλησιάζει και φρόντιζε για όλους. Κανείς δεν ήθελε να επιβαρυνθεί από τον θάνατό του ίσα ίσα ήθελε όλοι να θυμούνται τις πλάκες του, τα αστεία του, τη γενναιοδωρία του.

Όπως έγινε γνωστό διά στόματος Διονύση Σαββόπουλου, ο Σάκης Μπουλάς είχε πληρώσει το τραπέζι της κηδείας του, "τη μακαριά" και οι φίλοι του έμειναν εμβρόντητοι όταν ζήτησαν να πληρώσουν το τραπέζι. Ο μόνος που γνώριζε ήταν ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ένα ακόμη μυστικό σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso κράτησε σφραγισμένο ο Σάκης Μπουλάς για να αποκαλυφθεί μετά θάνατον.

Ο Σάκης Μπουλάς έχει φροντίσει να "αποκαταστήσει" φίλο του καλλιτέχνη που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τα οποία τον έχουν οδηγήσει σε ψυχολογικό αδιέξοδο.

Ένα σεβαστό χρηματικό ποσό θα δοθεί τις επόμενες ημέρες με τη βοήθεια ανθρώπου του περιβάλλοντος του Σάκη Μπουλά, στον πολύ γνωστό καλλιτέχνη.

Όπως έλεγε ανοικτά ο Σάκης Μπουλάς, ο συγκεκριμένος συνάδελφος του απαξιώθηκε από το σύστημα γιατί δεν είχε καλές δημόσιες σχέσεις, με αποτέλεσμα το ταλέντο του να μην αξιοποιηθεί όσο θα έπρεπε, και τώρα έρχεται να τον βοηθήσει ακόμη και μετά θάνατον.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR