counter

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μιλάει για την επιστροφή της στην τηλεόραση και την εγκυμοσύνη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στο κανάλι "Ε" για την επιστροφή της στην τηλεόραση και τα σχέδια για τον ερχομό του δεύτερο παιδιού της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διανύει μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της καθώς απολαμβάνει κάθε στιγμή από την 9μηνών κορούλα της Νάγια ενώ παράλληλα περιμένει με ανυπομονησία τον ερχομό του 2ου παιδιού της. Η γνωστή παρουσιάστρια είπε στην συνέντευξη της:  "Είμαι από τις τυχερές γιατί έχω καλή εγκυμοσύνη. Και στην πρώτη εγκυμοσύνη στη Νάγια μου, ήμουν πολύ καλά, όταν έσπασαν τα νερά ήμουν στο πλατό και ετοιμαζόμουν να κάνω εκπομπή".

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη αφού τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο τα πράγματα της πάνε θετικά: "Μακάρι το δεύτερο μωράκι να είναι καλόβολο όπως η Νάγια, γιατί μπορεί να μας βγει τσαούσα και επαναστάτρια. Την βάφτιση την έχω τοποθετήσει χρονικά στο μυαλό μου από το καλοκαίρι και μετά. Μπορεί Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη. Υπάρχει περίπτωση να κάνουμε και τις δύο βαφτίσεις μαζί για τα δύο μωράκια μας".

Δείτε στο video τι λέει για την επιστροφή της στην τηλεόραση και τον ερχομό του μωρού της 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR