counter

Αυτή την ώρα το τελευταίο "αντίο" στον Σάκη Μπουλά

Αυτή την ώρα το τελευταίο "αντίο" στον Σάκη Μπουλά
Αυτή την ώρα το τελευταίο "αντίο" στον Σάκη Μπουλά

Σάκης Μπουλάς

Το τελευταίο αντίο στον Σάκη Μπουλά, που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής, λένε αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του στο νεκροταφείο Μελλισίων.

Η νεκρώσιμος ακολουθία ξεκίνησε, στις  11.00 το πρωί, και κοντά του βρίσκονται η οικογένεια του και αγαπημένοι του φίλοι. Η οικογένεια του Σάκη Μπουλά έχει ζητήσει αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν για τους σκοπούς του σωματείου "Ελπίδα" που δραστηριοποιείται για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου.

Ανάμεσα στους φίλους του που έχουν σπεύσει από νωρίς είναι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Σωτήρης Καλυβάτσης και πολλοί άλλοι.

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/304927/ayti-tin-ora-to-teleytaio-antio-ston-saki-mpoyla#ixzz2u2byw1Vs

Σε ανακοίνωσή της η οικογένεια του Σάκη Μπουλά αναφέρει: "Έφυγε την Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου, ο πολυαγαπημένος μας Σάκης. Καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια. Όπως έζησε με σεμνότητα, ο ίδιος θα επιθυμούσε με την ίδια σεμνότητα να τον αποχαιρετήσουμε.  Γι' αυτό το λόγο η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί με την παρουσία μόνο στενών συγγενών και φίλων του. Η οικογένειά του ευχαριστεί θερμά όλον τον κόσμο για την αγάπη, το ενδιαφέρον και την στήριξη και εκφράζει την παράκλησή της προς όλους όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του, να καταθέσουν ενίσχυση υπέρ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο Ελπίδα. τηλ. 2107757153, 210 7757153 και 210 775793".

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR