counter

Ο διαιτολόγος της Ελένης Μενεγάκη αποκαλύπτει: "Αδυνάτισε τρώγοντας σουβλάκια" VIDEO

Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου,ο διατροφολόγος Ηλίας Σακκάς. Ο Ηλίας Σάκκας συζήτησε με την Ελένη Μενεγάκη για τα διατροφικά μυστικά που ακολούθησε η Ελένη Μενεγάκη και μπόρεσαν να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα στην σιλουέτα της.

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλεσε "μάγο" τον Ηλία Σακκά και του ζήτησε να αποκαλύψει δημόσια την δίαιτα που της υπέδειξε. Ο Ηλίας Σακκάς, όπως δήλωσε συγκεκριμένα "δεν θέλει να μιλήσει για την δίαιτα που ακολούθησε η Ελένη Μενεγάκη γιατί «δεν έχουν όλοι τον ίδιο οργανισμό. Ακολουθείς την δίαιτα που περιλαμβάνει τροφές που έχεις ανάγκη να τρως."

Η Ελένη Μενεγάκη ακολούθησε την δίαιτα που της πρότεινε ο Ηλίας Σακκάς τέσσερις φορές, και τις τέσσερις έμεινε απολύτως ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα που ήταν γρήγορα εμφανή. Όπως συμπλήρωσε ο Ηλίας Σακκάς "Οποιοδήποτε διατροφολογικό πρόγραμμα ακολουθήσει κάποιος αν είναι ισορροπημένο, παρουσιάζει αποτελεσματικότητα, αρκεί η πρόθεαση εκείνου που το κάνει να φτάσει στο στόχο του."

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι ο Ηλίας Σακκάς καθ'όλη την διάρκεια της δίαιτάς της,της επέτρεψε να φάει ακόμα και σουβλάκι μιας και αυτό η Ελένη Μενεγάκη το είχε στερηθεί.  Ο Ηλίας Σακκάς σημείωσε ότι "είναι καλό να τρεφόμαστε με τα πάντα, χωρίς να αποκλείουμε τροφές αλλά πάντα σε μικρές ποσότητες." 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR