counter

Λύγισε στον αέρα της εκπομπής ο γιατρός του Σάκη Μπουλά VIDEO

Ο γιατρός του Σάκη Μπουλά, ο παθολόγος - ογκολόγος Παρασκευάς Κοσμίδης, μίλησε στην εκπομπή Excellent της Χριστίνας Λαμπίρη, για τις τελευταίες ώρες του ηθοποιού και τραγουδιστή αλλά και για την δύσκολη αποστολή που ανέλαβε, να του ζητήσει να σταματήσει τις εμφανίσεις του στην "Ακτή Πειραιώς" για να μην επιβαρύνει κι άλλο την υγεία του.

Ο Παρασκευάς Κοσμίδης, μιλώντας για τον Σάκη Μπουλά, μιας και ήταν κοντά του σε όλη την περιπέτεια της υγείας του και της μάχης που έδινε με τον καρκίνο για έναν περίπου χρόνο δεν άντεξε και λύγισε στον αέρα της εκπομπής με τους παρευρισκομένους να έρχονται σε εξαιρετική αμηχανία. Ο γιατρός του Σάκη Μπουλά, έκανε λόγο για τεράστια δύναμη ψυχής του ηθοποιού και τραγουδιστή και περιέγραψε τον τρόπο που αντιμετώπιζε την φθορά του μέρα με την μέρα.

Λίγες ώρες αργότερα ο καρδιοχειρουργός του Σάκη Μπουλά, Σωτήρης Πράππας, μίλησε στη Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή Μίλα για τον καλό του φίλο. Ο Σωτήρης Πράππας μίλησε για την περιπέτεια υγείας που είχε ο Σάκης Μπουλάς το 2005, όταν χρειάστηκε να υποβληθεί σε τετραπλό μπαϊπάς. Αποκάλυψε ότι ο αγαπημένος του φίλος και ασθενής, τότε, είχε φλερτάρει κι άλλες φορές με το θάνατο αλλά κάθε φορά του ξέφευγε. Τη τελευταία φορά που τον είδε ήταν πρόσφατα στο κέντρο που εμφανιζόταν και μάλιστα του έριξε μια κλεφτή ματιά σαν να του έλεγε με χαρά ότι βρίσκεται όρθιος, στη σκηνή και τραγουδάει για το κοινό του. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR