counter

Άννα Βίσση: Γιατί είπε "όχι" στο Voice και τι λέει για την ανιψιά της, Βέρα Μπούφη που πήγε

Άννα Βίσση: Γιατί είπε "όχι" στο Voice και τι λέει για την ανιψιά της, Βέρα Μπούφη που πήγε
Άννα Βίσση: Γιατί είπε "όχι" στο Voice και τι λέει για την ανιψιά της, Βέρα Μπούφη που πήγε

Άννα Βίσση

Σε μια όμορφη βραδιά, όπου δόθηκε υποτροφία με το όνομά της, βρέθηκε η Άννα Βίσση την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου. Στο Μουσείο Αυτοκινήτου για την εκδήλωση Life Action Trust εντόπισε ο τηλεοπτικός φακός την δημοφιλή τραγουδίστρια η οποία μίλησε για τα συναισθήματά της από την τιμή που της έγινε, για τα talent shows, όπως το The Voice, αλλά και για το όχι που είπε στην “καρέκλα»” του κριτή για το Just the 2 of Us. Αν και πάρα πολλές φορές έχει δεχθεί προτάσεις για να κάτσει στη καρέκλα του κριτή, καταλήγει πάντα να πει “όχι”, όπως είπε και η ίδια.

Όσον αφορά το show του Αντ1, The Voice, η Άννα Βίσση δήλωσε πως δεν είναι αρνητική ούτε κατακρίνει τα talent show απλά θα ήθελε να γινόταν με άλλους τρόπους η ανάδειξη των ανθρώπων που έχουν κάποιο ταλέντο.

“Καμιά φορά δεν μου αρέσει ο τρόπος που γίνονται αυτά τα shows. Κακά τα ψέματα, όλα αυτά τα shows είναι δανεισμένα από το εξωτερικό. Δανειζόμαστε έναν άλλο τρόπο που αφορά εκατομμύρια κόσμο, ας γίνονται τουλάχιστον πράγματα”, επεσήμανε και αναφέρθηκε στη συμμετοχή της Βέρας Μπούφη στο The Voice «Καλά έκανε και πήγε. Όπως εμένα η Βέρα είναι ανιψιά μου, υπάρχουν κι άλλες θείες, μαμάδες και μπαμπάδες και πρέπει να γίνει ό,τι είναι δίκαιο. Από κει και πέρα θα το δω και θα σας πω”.

Ωστόσο, η Άννα Βίσση παραδέχτηκε ότι δεν θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του Just the 2 of Us “Δεν θα με δείτε. Έχω δεχτεί προτάσεις από παντού, αλλά κάτι με κάνει και λέω όχι στο τέλος. Νιώθω πιο πολύ καλλιτέχνης από ό,τι κριτής”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR