counter

Πέτρος Κωστόπουλος: "Μου πρότειναν να συμμετάσχω στο Just the 2 of us" - VIDEO

Πέτρος Κωστόπουλος: "Μου πρότειναν να συμμετάσχω στο Just the 2 of us" - VIDEO
Πέτρος Κωστόπουλος: "Μου πρότειναν να συμμετάσχω στο Just the 2 of us" - VIDEO

Πέτρος Κωστόπουλος

Οι προετοιμασίες για το “Just the two of us” συνεχίζονται και οι ιθύνοντες του καναλιού σε συνδυασμό με τα άτομα της τηλεοπτικής παραγωγής ρίχνουν στο τραπέζι διαρκώς ονόματα για να έχει ενδιαφέρον το show και να στεφθεί με επιτυχία.

Στο τιμόνι της εκπομπής βρίσκεται ήδη η Ζέτα Μακρυπούλια και τώρα μένει να βρεθούν οι κριτές και οι διαγωνιζόμενοι. Ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκάλυψε το ραντεβού που είχε με το Mega και την πρόταση που του έγινε για να συμμετέχει σαν διαγωνιζόμενος και να δοκιμάσει να τραγουδήσει με τη βοήθεια πάντα ενός έμπειρου τραγουδιστή.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκάλυψε πως την ώρα που οι ιθύνοντες του καναλιού βγήκαν για λίγο από το γραφείο τους “έκλεψε” και έριξε μια κλεφτή και γρήγορη ματιά στα κιτάπια τους. Το όνομα της συνεργάτιδας του Ελισάβετ Σπανού ήταν γραμμένο αλλά η νεαρή τραγουδίστρια απέφυγε να απαντήσει στον αέρα της εκπομπής.

Με το δικό του τρόπο ο Πέτρος Κωστόπουλος “έδωσε” στον αέρα και το γεγονός ότι κάποιος από τους γιους του αείμνηστου Στράτου Διονυσίου θα εμφανίζεται στο “Just the two of us”.

Αυτά άκουσε και η Τζένη Μπαλατσινού και ζήλεψε. Λίγη ώρα αργότερα σε διαγωνισμό τραγουδιού που στήθηκε στο πλατό του Πρωινού η Τζένη Μπαλατσινού πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε μεταμφιεσμένη σε Νάνα Μούσχουρη. Κατάφερε άραγε να φανεί αντάξια της μεταμφίεσης της ή έκανε την παρέα του πρωινού και τους τηλεθεατές να κλείσουν τα αυτά τους και να χαμηλώσουν τους δέκτες τους για να αποφύγουν τυχόν σπασίματα εύθραυστων αντικειμένων;

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR