counter

Νίκος Μουτσινάς: O Alpha βάζει τέλος στο Νικ Ο Κλοκ

Νίκος Μουτσινάς: O Alpha βάζει τέλος στο Νικ Ο Κλοκ
Νίκος Μουτσινάς: O Alpha βάζει τέλος στο Νικ Ο Κλοκ

Νίκος Μουτσινάς

Πριν ολοκληρώσει τη σεζόν, ολοκληρώνεται ο κύκλος του Νικ ο Κλοκ.

Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά "ρίχνει αυλαία" ναι μεν πρόωρα για τα δεδομένα της τηλεοτπικής σεζόν, αλλά εντός των επεισοδίων που είχαν αρχικά αποφασιστεί από τη δίοικηση του Αlpha.

Σύμφωνα με τον Alpha, στις 25 Φεβρουαρίου θα προβληθεί το 16ο και τελευταίο επεισόδιο του Νικ ο Κλοκ και στις 4 Μαρτίου ο σταθμός θα προβάλλει ένα Best Of.

Η εκπομπή δεν πήρε το "πράσινο φως" από τον Alpha για να συνεχίσει την πορεία της, ενόψει νέων παραγωγών που προετοιμάζονται από το σταθμό για να βγουν από μέσα Μαρτίου στον "αέρα".

Ο Νίκος Μουτσινάς συνεχίζει κανονικά έως το τέλος της σεζόν στο "Δέστε τους" και από το καλοκαίρι θα ξανασυζητηθεί και από τις δύο πλευρές, εάν θα συνεχιστεί η εκπομπή από του χρόνου.

Βεβαίως το καλοκαίρι θα συζητηθεί αν θα συνεχίσει και ο Νίκος Μουτσινάς να βρίσκεται στον Alpha, αφού έχει καταστήσει σαφές σε όλους τους τόνους ότι δεν προτίθεται να συνεχίσει ούτε το "Δέστε τους".

Συν το γεγονός ότι ήδη συζητιέται για του χρόνου να είναι στο Πρωινό του Mega με την Ζέτα Μακρυπούλια.

Πιθανόν με τη χαρά να μείνει και η Κατερίνα Καινούργιου που ήλπιζε να πάει καλεσμένη στο Νικ ο Κλοκ διαφημίζοντας με κάθε ευκαιρία την βραδινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον Alpha. Καλεσμένος για την αποχαιρετιστήρια εκπομπή δεν έχει βρεθεί ακόμη, οπότε έχει μια τελευταία ευκαΙρία να την διαλέξει ο Νίκος Μουτσινάς, να φορέσει την τουαλέτα που τόσο πολύ ήθελε και να κατέβει τη σκάλα του Νικ ο Κλοκ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR