counter

Γιάννης Ζουγανέλης: "Ο Σάκης Μπουλάς ισορροπεί πια πολύ δύσκολα με την ζωή"- VIDEO

Ο Γιάννης Ζουγανέλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το απόγευμα της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου και μίλησε για το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Σάκης Μπουλάς, τονίζοντας πως ο ηθοποιός ισορροπεί πολύ δύσκολα με την ζωή. Ο Σάκης Μπουλάς εμφανιζόταν στην Ακτή Πειραιώς κι αποχώρησε από το σχήμα λόγω καταπόνησης του οργανισμού του.

"Είναι αδελφικός μου φίλος ο Σάκης. Πιο πολύ έχω ζήσει με τον Σάκη, παρά με τον αδελφό μου τον Αντώνη. Είμαστε φίλοι σαράντα χρόνια, γνωριστήκαμε σε μια οντισιόν του Μάνου Χατζιδάκι. Είδαμε ότι η ενέργεια που κατέβαλλε στην παράσταση δεν του έκανε καλό και τον έριχνε. Ισορροπεί πολύ δύσκολα με την ζωή. Είναι σε μία φάση που το παλεύει. Δεν τον έχω ξαναδεί πιο γλυκό και γνωρίζει την κατάστασή του. Όταν βλέπεις στον άλλον τη φθορά, ξεχνάς ότι μπορεί να συμβεί και σε σένα. Πολλές φορές αποφεύγω να πάω να τον δω για να μην φανώ ισχυρός σε σχέση με κάποιον που είναι στη φθορά του. Ο Σάκης θέλει να βλέπει τους φίλους του", είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης φορτισμένος συναισθηματικά για τον φίλο του.

"Μου λείπει πολύ ο Σάκης Μπουλάς και στην δουλειά και στην παρέα. Ελπίζουμε να ξαναείναι κάποια στιγμή μαζί μας. Δεν ξέρεις", συμπλήρωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR