counter

Η παρουσιάστρια μαγείρεψε κάτι ελαφρύ. Κοτόπουλο με κάρυ, lime & κόλιανδρο

Η παρουσιάστρια μαγείρεψε κάτι ελαφρύ. Κοτόπουλο με κάρυ, lime & κόλιανδρο
Η παρουσιάστρια μαγείρεψε κάτι ελαφρύ. Κοτόπουλο με κάρυ, lime & κόλιανδρο

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας δείχνει τις μαγειρικές της ικανότητες

Η παρουσιάστρια άφησε για λίγο τα τηλεοπτικά πλατό και το ’ριξε στη μαγειρική. Ο λόγος για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου που αποφάσισε να μαγειρέψει και να ετοιμάσει μια συνταγή όχι τόσο παραδοσιακή. Με το ινδικό μπαχαρικό κάρυ επέλεξε να πειραματιστεί η παρουσιάστρια του “Πάμε Πακέτο” και το κοτόπουλο που είναι χαμηλό σε λιπαρά καθώς εκείνη προσέχει πολύ τη διατροφή της.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου χρησιμοποίησε το κάρυ που δίνει άλλη γεύση στον ουρανίσκο αλλά είναι γνωστό και στις θεραπευτικές του ιδιότητες όπως και το ότι είναι καλό για την πρόληψη της γήρανσης.

Συνδυάζοντας το lime και το φρέσκο κόλιανδρο η Βίκυ Χατζηβασιλείου πέτυχε μια νόστιμη συνταγή για κοτόπουλο και από τον ενθουσιασμό και τη χαρά της ανήρτησε τη φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram, γράφοντας: “Μμμ! Κοτόπουλο με κάρυ, λάιμ και φρέσκο κόλιανδρο. Παίζει να το κάνω καλύτερα απ' τον Πετρετζίκη...”.

Η παρουσιάστρια σύγκρινε τον εαυτό της με τον master chef Άκη Πετρετζίκη μετά από μια νόστιμη συνταγή που για να το λέει μάλλον θα ήταν πολύ γευστική. Εσείς τι λέτε;

Βίκυ Χατζηβασιλείου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR