counter

Όχι... δεν έλιωσε το μακιγιάζ! Έτσι της αρέσει να βάφεται

Όχι... δεν έλιωσε το μακιγιάζ! Έτσι της αρέσει να βάφεται
Όχι... δεν έλιωσε το μακιγιάζ! Έτσι της αρέσει να βάφεται

Στην λαμπερή βραδιά των βραβείων Bafta που έλαβαν χώρα το βράδυ της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου όλες οι γυναικείες παρουσίες έβαλαν τα καλά τους, επιστράτευσαν τη σαγήνη τους και τη θηλυκότητα τους και παρέλασαν στο κόκκινο χαλί για να κλέψουν τις εντυπώσεις – η καθεμία με το δικό της τρόπο.

Η Claudia Winkleman εμφανίστηκε στην λαμπερή αυτή βραδιά φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία που έκανε ωραία αντίθεση με τα κατάμαυρα μαλλιά της αλλά δεν υπολόγισε ότι το μολύβι των ματιών της την εξέθεσε. Η Claudia Winkleman φαίνεται ότι είναι λάτρης του μαύρου μολυβιού και του έντονου περιγράμματος αλλά δεν υπολόγισε ότι θα εμφανιστεί στην επίσημη βραδιά των βραβείων με μουτζούρες κάτω από τα καταπράσινα μάτια της.

Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για ατύχημα αν ήταν καλοκαίρι με υψηλές θερμοκρασίες, αλλά το μακιγιάζ της δεν έλιωσε. Η celebrity προτιμά το έντονο βάψιμο στα μάτια και το πολύ μαύρο μολύβι έμοιαζε με μουτζούρα παρά με smokey στυλ.

Μπορεί το κατακόκκινο φόρεμα της Claudia Winkleman να έκανε καλή εντύπωση, δε θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο και το μακιγιάζ της. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR