counter

Ερωτευμένα ζευγάρια γιόρτασαν με φιλιά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ερωτευμένα ζευγάρια γιόρτασαν με φιλιά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Ερωτευμένα ζευγάρια γιόρτασαν με φιλιά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Είναι πολύ ερωτευμένοι, αγαπημένοι και δεν έχουν κανένα λόγο να το κρύψουν, ακόμα και στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Τρία ζευγάρια της showbiz απέδειξαν μπροστά στον φωτογραφικό φακό πως είναι τρελά ερωτευμένοι, δίνοντας ουσιαστικό νόημα στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο Μάρκος Σεφερλής γιόρτασε τα γένέθλια της συζύγου του, Έλενας Τσαβαλιά, στο νυχτερινό κέντρο Rex, που ανεβάζει την μουσική παράσταση "One Mark Show". Μια υπέροχη τούρτα ήταν η έκπληξη για τα γενέθλια της Έλενας Τσαβαλιά, που έσβησε χαμογελαστή τα κεράκια. Ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε στην σύζυγό του, ένα τρυφερό φιλί στο στόμα, αποδεικνύοντας την αγάπη του.

Ο Γιώργος και η Βίλλυ Θεοφάνους, διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Στέλιος Ρόκκος. Το ζευγάρι, βρήκε χρόνο για μια βραδινή έξοδο για δύο κι όπως φαίνεται περνούσαν υπέροχα μαζί. Μάλιστα η Βίλλυ, ακουμπούσε στοργικά στο πλευρό του Γιώργου Θεοφάνους.

Πολύ ερωτευμένη είναι η Βάσω Κολλιδά με τον σύντροφό της, Γιάννη Εμμανουηλίδη. Το ζευγάρι, έκανε βραδινή έξοδο στο Κέντρο Αθηνών, απολαμβάνοντας το πρόγραμμα που παρουσιάζει η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Στέλιο Ρόκκο. Ο σύντροφος της Βάσως Κολλιδά δεν σταμάτησε να την φιλά και να την αγκαλιάζει.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR