counter

Φρικασέ με μοσχαράκι

Φρικασέ με μοσχαράκι
Φρικασέ με μοσχαράκι

  • Σε μια κατσαρόλα βάζετε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κρεμμύδια.

 

  • Ρίχνετε μέσα το κρέας σε μικρά κομμάτια και αφού αλλάξει το χρώμα του, σβήνετε με το κρασί.

 

  • Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και νερό τόσο ώστε να σκεπαστεί το κρέας στην κατσαρόλα.

 

  • Σκεπάζετε και αφήνετε να βράσει για 1 ½ ώρα, σε χαμηλή φωτιά.

 

  • Κατά την διάρκεια του βρασίματος ξαφρίζετε το κρέας.

 

  • Στο τέλος λίγο πριν βράσει το κρέας ( 30 λεπτά περίπου ) προσθέτετε λίγο ελαιόλαδο, το μαρούλι, τον αρακά και τον άνηθο.

 

  • Για να κάνετε το αβγολέμονο χτυπάτε χωριστά το χυμό λεμονιού με τον κρόκο και το κόρν φλάουερ.

 

  • Αφού χτυπηθούν καλά προσθέτετε και το γιαούρτι και συνεχίζετε το ανακάτεμα.

 

  • Βγάζετε την κατσαρόλα από την φωτιά, παίρνετε λίγο ζωμό από το κρέας και προσθέτετε σιγά-σιγά στο μπολ του αβγολέμονου ανακατεύοντας συνεχώς.

 

  • Στο τέλος ρίχνετε στην κατσαρόλα το αβγολέμονο ανακινώντας την ελαφρά ώστε να ανακατευτούν τα υλικά.



Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές του Νικόλα Σακελλαρίου στην εκπομπή In2Cooking  στο ANTI WEB TVPLUS αλλά και στο blogstonatmo.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR