counter

Η ανακοίνωση του πρώην συντρόφου της "Χουρέμ" για την γέννηση της κόρης του

Η ανακοίνωση του πρώην συντρόφου της "Χουρέμ" για την γέννηση της κόρης του
Η ανακοίνωση του πρώην συντρόφου της "Χουρέμ" για την γέννηση της κόρης του

Χουρέμ

Μια ανακοίνωση που φέρεται να υπογράφει ο πρώην σύντροφος της τηλεοπτικής Χουρέμ, Can Ates κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αφορά στην γέννηση της κόρης του αν και έχει χωρίσει από την Μεριέμ Ουζερλί.

Μεριέμ Ουζερλί με πρώην

Η φερόμενη ανακοίνωση του Can Ates αναφέρει: "Αν και είχα αποφασίσει να μη μιλήσω για την προσωπική μου ζωή, πρέπει να σας πω κάποια πράγματα, για να αποφύγω όλες τις πιθανές ερωτήσεις σχετικά με ένα νεογέννητο μωρό. Πρώτα απ'όλα να καλοσωρίσω σε αυτό τον κόσμο την κόρη μου, αν και θα ήμουν πιο ευτυχισμένος αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές.

Χαίρομαι βέβαια που το μωρό είναι υγιές. Από κει και πέρα η σχέση μεταξύ δυο ανθρώπων, ή ενός ανθρώπου με τα παιδιά του, είναι προσωπικό ζήτημα. Μέχρι τώρα δε μίλησα, γιατί σεβόμουν την ψυχολογία μιας εγκύου, τώρα δε θα μιλήσω για το καλό της κόρης μου.

Άλλο είναι όμως να είσαι καλός μπαμπάς, άλλο καλός σύντροφος και άλλο καλός σύζυγος.

Αν και χωρισμένος από τη Meryem, με ενδιαφέρει η οικονομική στήριξη, αλλά και η ψυχολογική, της κόρης μου. Θα είμαι κοντά της όποτε χρειαστεί. Από εκεί και πέρα δε θέλω να απαντήσω σε κατηγορίες και συκοφαντίες. Ο χρόνος θα δείξει ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο και όλα θα μπουν στη θέση τους".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR