counter

Πέντε μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της ξαναμπήκε στην παλιά της φούστα

Πέντε μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της ξαναμπήκε στην παλιά της φούστα
Πέντε μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της ξαναμπήκε στην παλιά της φούστα

Γέννησε το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου και πριν καν κλείσει εβδομάδα πόζαρε με τη φούστα της αποδεικνύοντας ότι δεν πήρε κιλό παραπάνω.  Ο λόγος για το μοντέλο Rebecca Judd που γέννησε πρόσφατα  και διατηρεί την αδύνατη σιλουέτα της χωρίς να έχει πάρει κιλά εγκυμοσύνης.

Η Rebecca Judd είναι σύζυγος του γνωστού μπασκετμπολίστα Chris Judd από το 2010. Και η Rebecca αλλά και ο Chris Judd, καλωσόρισαν το νέο μέλος της οικογένειας τους ενώ έχουν ακόμη ένα γιο 2 ετών τον Oscar.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια καιρού, Rebecca Judd, φόρεσε τα ρούχα της κανονικά πέντε μέρες μετά την εγκυμοσύνη της και όπως διαπιστώνεται στις φωτογραφίες η σιλουέτα της δεν έχει αλλάξει καθόλου. Πέντε μέρες μετά τη γέννηση του μωρού της ξαναμπήκε στη φούστα της και απέδειξε σε όλους ότι βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα.

Τα πόδια της παραμένουν αδύνατα και καλλίγραμμα όπως και το πρόσωπο της που είναι φρέσκο και χωρίς έντονο μακιγιάζ. Όμορφη και ανανεωμένη κρατάει στην αγκαλιά της την κορούλα της που μαζί με το σύζυγο της δεν είχαν πληροφορηθεί το φύλο του μωρού μέχρι τη γέννηση για να είναι έπληξη!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR