counter

Έμυ Λιβανίου: "Το διαζύγιό μου δεν ήταν συναινετικό. Μεγαλώνω μόνη μου τα παιδιά" - Video

Στην εκπομπή "Τα Καρντάσιανς" βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης 4 Φεβρουαρίου η Έμυ Λιβανίου. Η Έμυ Λιβανίου μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά με το διαζύγιό της εξομολογούμενη μεταξύ άλλων ότι μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά της.

Η Έμυ Λιβανίου δήλωσε χαρακτηριστικά για το διαζύγιό της: «Ο γάμος τελείωσε. Ήταν δύσκολο το πώς τελείωσε. Ήταν δύσκολο διαζύγιο. Το δικό μου διαζύγιο δεν είχε σχέση με λαμπερά διαζύγια. Δεν ήταν κοινή συναινέσει, καθόλου λαμπερό και χαρούμενο ως προς όλα. Επειδή ταλαιπωρήθηκα πολύ από αυτό, πήρα μια απόφαση και για μένα και τα παιδιά μου, να μην υπάρχει καμία δημοσιότητα, να μην δω ποτέ καμία σειρά γραμμένη. Έτσι δεν γράφτηκε τίποτα. Ήταν καθαρά προσωπική μου επιλογή, με πήραν οι δημοσιογράφοι, μια, δυο, δέκα, είκοσι φορές και μετά τέλος. Το σεβάστηκαν χωρίς να έχω κάνει καμία συνεννόηση μαζί τους.

Μεγαλώνω τα παιδιά μόνη μου. Ο μπαμπάς είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού οπότε πραγματικά τα μεγαλώνω μόνη μου.» δήλωσε η Έμυ Λιβανίου στην πρώτη της συνέντευξη αναφερόμενη στο διαζύγιό της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR