counter

Sandy Armeni: Me, myself and Ι

Sandy Armeni: Me, myself and Ι
Sandy Armeni: Me, myself and Ι

Είμαι πολύ χαρούμενη που θα επικοινωνούμε μέσα από το FTHIS και επιτρέψτε μου να σας συστηθώ...

Ονομάζομαι Σάντυ Αρμένη...

Μεγάλωσα στην Αθήνα, σε μία μεγάλη και πολύ αγαπημένη οικογένεια. Από μικρή έμαθα να αγαπάω τη μόδα, κάτι που κληρονόμησα από τη γιαγιά μου, η οποία ήταν αρχοντική και ιδιαίτερη στο στυλ της. Μου έμαθε να είμαι δυναμική, ανεξάρτητη και σκληρή εκεί που πρέπει και όπως λένε και οι γονείς μου, με κακόμαθε!

Καθώς περνούσαν τα χρόνια, όλα έδειχναν ότι θα ακολουθούσα τον δρόμο της οικογενειακής επιχείρησης και γι’ αυτό σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στο New York College. Ωστόσο πάντα κάτι μου έλειπε… Δεν ήμουν ευχαριστημένη από αυτό που έκανα…

Η ζωή μου άλλαξε το 2005 όταν σ’ ένα μου ταξίδι στη Νέα Υόρκη γνώρισα τη Patricia Fields, η οποία και με ώθησε στο να ασχοληθώ με τον χώρο της μόδας. Κι έτσι έγινε! Σπούδασα styling στο FIT, σε ένα από τα πιο φημισμένα πανεπιστήμια μόδας στο Μανχάταν.  Όλα αυτά τα χρόνια η Patricia είναι ο μέντοράς μου και φυσικά της οφείλω πολλά.

Η σχέση μου με τη Νέα Υόρκη ήταν καρμική. Από την πρώτη μου επίσκεψη εκεί την ερωτεύτηκα και έτσι ξεκίνησα να πηγαίνω πιο συχνά, σχεδόν τρεις φορές το χρόνο, για να παρακολουθώ τις νέες τάσεις της μόδας.

Κάποια στιγμή αποφάσισα να μείνω μόνιμα, από τη μία για να σπουδάσω και από την άλλη να δω πως είναι η ζωή εκεί. Τα πράγματα πήγαν πολύ καλά, ζω πλέον μόνιμα στο Μανχάταν εδώ και 2 χρόνια και ασχολούμαι επαγγελματικά πια με το styling, κάνοντας το όνειρό μου πραγματικότητα.

Ανάμεσα στους stars με τους οποίους έχω συνεργαστεί ξεχωρίζω τις δουλειές μας με τους: Άνν Χαθαγουέι, Χάιντι Κλούμ, Άσλευ Γκρην, Έβα Λονγκόρια, Μίσι Έλιοτ, Γουίλα Σμίθ (κόρη Γουίλ Σμίθ) και την σύζυγό του Τζίγκετ Σμίθ και Στήβ Τάιλερ.

Μέσα από το BLOG μου στο FTHIS, θα σας κρατώ ενήμερες για κάθε νέα τάση της μόδας, από τη Μητρόπολη της Μόδας, το Μανχάταν.

Θα σας φέρνω σε επαφή με το μαγικό κόσμο της Νέας Υόρκης και όσα συμβαίνουν εδώ... Fashion Shows, events, celebrity parties, concerts, musical....

Stay tuned for more...

Instagram: @sandyarmeni

Facebook: sandy Armeni

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR