counter

Ο Λάκης Λαζόπουλος παρουσίασε το "Δια ταύτα" και διέψευσε ότι πάει για Δήμαρχος

Ο Λάκης Λαζόπουλος παρουσίασε το "Δια ταύτα" και διέψευσε ότι πάει για Δήμαρχος
Ο Λάκης Λαζόπουλος παρουσίασε το "Δια ταύτα" και διέψευσε ότι πάει για Δήμαρχος

Στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών έγινε η παρουσίαση της καινούριας σειρά του Λάκη Λαζόπουλου το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου. Αποτελούμενη από 12 αυτοτελή επεισόδια, η πολυαναμενόμενη νέα τηλεοπτική δουλειά του Λάκη Λαζόπουλου με τίτλο “Δια ταύτα”, αφηγείται με χιούμορ τις ιστορίες που εκτυλίσσονται καθημερινά στις αίθουσες των ελληνικών δικαστηρίων, μέσα από τη ματιά των δικαστών, των κατηγορούμενων, των μαρτύρων, των δικηγόρων, των αστυνομικών και του κοινού.

Στο cast του “Δια ταύτα” θα βρεθούν και αγαπημένοι χαρακτήρες από τους “10 Μικρούς Μήτσους”. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, εκτός από τον ίδιο το Λάκη Λαζόπουλο, θα βρεθούν κορυφαίοι ηθοποιοί, όπως ο Κώστας Κόκλας, η Σοφία Μουτίδου, ο Κώστας Κορωναίος.

Στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της νέας δουλειάς του Λάκη Λαζόπουλου, το παρών έδωσε ο Τζώνη Καλημέρης, ο Κώστας Κόκλας, ο Σωτήρης Καλυβάτσης και η σοφία Μουτίδου.

Ο Λάκης Λαζόπουλος τόνισε ικανοποιημένος με τη νέα σειρά που ετοιμάζει και επεσήμανε ότι θέλει να δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Δεν παρέλειψε να απαντήσει και στις φήμες που τον θέλουν να βάζει υποψηφιότητα για Δήμαρχος.

Δείτε τι απάντησε στο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR