counter

Έλενα Παπαβασιλείου - Σταμάτης Κώνστας : Ερωτευμένοι στα μπουζούκια

Έλενα Παπαβασιλείου - Σταμάτης Κώνστας : Ερωτευμένοι στα μπουζούκια
Έλενα Παπαβασιλείου - Σταμάτης Κώνστας : Ερωτευμένοι στα μπουζούκια

Η Έλενα Παπαβασιλείου είναι ερωτευμένη και δεν τον κρύβει. Είχε καιρό να εμφανιστεί στη ζωή της κάτι δυνατό και να την κάνει ευτυχισμένη. Ο Σταμάτης Κώνστας, ένα πρόσωπο από τα παλιά, ήρθε να την κάνει να πετάξει στον 7ο ουρανό και να της κλέψει την καρδιά. Το ζευγάρι εμφανίζεται συχνά στα μπουζούκια και αποδεικνύει πόσο ερωτευμένο είναι.

Οι δυο τους είναι μαζί και απ’ ότι φαίνεται ζουν τον απόλυτο έρωτα αψηφώντας τα αδιάκριτα βλέμματα του φωτογραφικού φακού. Η Έλενα Παπαβασιλείου και ο Σταμάτης Κώνστας εθεάθησαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης με την Καίτη γαρμπή, στο “Φωταέριο”, να διασκεδάζουν μαζί και να είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί παρά τα αδιάκριτα βλέμματα.

Στην αγκαλιά του νέου της αγαπημένου της διασκέδασε η Έλενα Παπαβασιλείου απολαμβάνοντας τις επιτυχίες του διδύμου του στο Φωταέριο Μάλιστα, δε δίστασε να ανταλλάξει καυτά φιλιά και αγκαλιές με τον Σταμάτη Κώνστα που ήρθε στη ζωή της λίγο πριν μπει ο καινούριος χρόνος και της έκλεψε την καρδιά.

Η εκρηκτική παρουσιάστρια φορώντας ένα μαύρο κοντό και στενό φόρεμα είχε στο πλευρό της   τον επιχειρηματία που εδώ και τρεις περίπου μήνες είναι μαζί.  Οι δυο τους γνωρίζονταν από την εποχή που φοιτούσαν μαζί στην Ελληνογερμανική σχολή Αθηνών. Ωστόσο, η σχέση τους τότε δεν ήταν κάτι παραπάνω από φιλική. Η ζωή κάνει κύκλους όπως λέει και ο λαός και σήμερα οι δυο τους είναι μαζί και ερωτευμένοι. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR