counter

Όλα όσα έγιναν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης της Μαρινέλλας

 Όλα όσα έγιναν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης της Μαρινέλλας
Όλα όσα έγιναν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης της Μαρινέλλας

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Επίσημη πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε για το μιούζικαλ "Η Μαρινέλλα συναντά τη Βέμπο" το βράδυ της Τρίτης 28 Ιανουαρίου. Η παράσταση ανεβαίνει στο θέατρο Badminton και στην επίσημη πρεμιέρα έδωσε το "παρών" πλήθος επωνύμων. 

Το κείμενο και η σκηνοθεσία του "Η Μαρινέλλα συναντά την Βέμπο" είναι του Πέτρου Ζούλια, ενώ δίπλα στη Μαρινέλλα - Βέμπο, ο Τραϊφόρος του Χρήστου Στέργιογλου, ένας παλιός επιθεωρησιακός θεατρίνος, ο Παυλάρας, του Αντώνη Λουδάρου κι ένα καστ 50 ηθοποιών και τραγουδιστών. Τις χορογραφίες υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός και τα κοστούμια η Εύα Νάθενα.

Η Κάτια Δανδουλάκη, ο Κώστας Βουτσάς, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Αντώνης Ρέμος, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Κώστας Πηλαδάκης με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η Κατερίνα Παπουτσάκη με τον Παναγιώτη Πιλαφά, ο Νίκος Γαλανός, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Κώστας Φραγκολιάς, η Βίκυ Βολιώτη, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Γρηγόρης Βαλτινός, η Μαρία Ναυπλιώτου, η Ελισάβετ Μουτάφη, η Κατερίνα Γερονικολού, η Ματθίλδη Μαγγίρα, η Παναγιώτα Βλαντή, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η Ελένη Ερήμου, ο Άκης Σακελλαρίου και πολλοί ακόμα λαμπεροί προσκεκλημένοις βρέθηκαν εκεί, απολαμβάνοντας την παράσταση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR