counter

Χωρίς μακιγιάζ: Δείτε την Κατερίνα Καραβάτου άβαφη

Χωρίς μακιγιάζ: Δείτε την Κατερίνα Καραβάτου άβαφη
Χωρίς μακιγιάζ: Δείτε την Κατερίνα Καραβάτου άβαφη

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι μία όμορφη κοπέλα, το κορίτσι της διπλανής πόρτας, το καλό παιδί, η αδελφή και η κόρη που θα ήθελαν όλοι να έχουν.

Παρότι η παρουσιάστρια πλησιάζει τα 40 της χρόνια εξακολουθεί να έχει μία πολύ καλή επιδερμίδα και ένα υπέροχο δέρμα γι' αυτό εξάλλου και δεν βάφεται ποτέ στην προσωπική της ζωή.

Η Κατερίνα Καραβάτου δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα στο πρόσωπό της. Δεν έχει διορθώσει καμία ατέλεια, ούτε έχει παρέμβει με οποιοδήποτε τρόπο. Το μόνο που κάνει φανατικά είναι ντεμακιγιάζ. Το πρώτο πράγμα όταν βγαίνει από το studio είναι να απομακρύνει το μακιγιάζ με προϊόντα ντεμακιγιάζ και μετά να πλένει και το πρόσωπό της με σαπούνι. Βάζει τις κρέμες της και Τhats it. Τίποτα παραπάνω.

Σε συνδυασμό με την αυτοπεποίθησή της που πηγάζει από την ευτυχισμένη προσωπική της ζωή, δεν διαστάζει να κυκλοφορεί άβαφη και να ποστάρει φωτογραφίες της στη σελίδα της Κατερίνα Καραβάτου Official Fanpage στο facebook, χωρίς μακιγιάζ.

Η γλύκα της Κατερίνας Καραβάτου στο χαμόγελό της είναι τέτοια που δείχνει υπέροχη τόσο χωρίς φίλτρα, όσο και χωρίς μακιγιάζ.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR