counter

Η Τριερβελέρ φεύγει, η Γκαγιέ έρχεται…

Η Τριερβελέρ φεύγει, η Γκαγιέ έρχεται…
Η Τριερβελέρ φεύγει, η Γκαγιέ έρχεται…

Φρανσουά Ολάντ - Βαλερί Τριερβελέρ

Περίπου δύο εβδομάδες μετά τον σάλο που ξέσπασε από τις αποκαλύψεις του περιοδικού Closer για την σχέση του Γάλλου προέδρου με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ, ο Ολάντ αποφάσισε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Τελικά, χώρισε την μέχρι πρότινος Πρώτη Κυρία της Γαλλίας με μια λιτή ανακοίνωση, 17 λέξεων (στα γαλλικά), στο Γαλλικό Πρακτορείο. «Σας γνωστοποιώ ότι η κοινή μου ζωή με τη Βαλερί Τριερβελέρ τελείωσε», είπε ο Ολάντ στο AFP.  

Ο Γάλλος πρόεδρος, με αυτά τα λόγια χώρισε την επί οκτώ χρόνια σύντροφό του, ενώ στο Γαλλικό Πρακτορεία είπε ότι μιλά «ως ένας απλός άνθρωπος και όχι ως αρχηγός κράτους». 

Η Τριερβελέρ, 48 ετών, πήρε εξιτήριο από νοσοκομείο του Παρισιού πριν από μία εβδομάδα, όπου νοσηλεύτηκε για οκτώ ημέρες με σημάδια κατάθλιψης εξαιτίας των αποκαλύψεων για την παράνομη σχέση του Ολάντ με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ. 

Το Tweet της Τριερβελέρ

Όπως αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων, η πρώην πλέον σύντροφος του Γάλλου προέδρου ανάρτησε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter ένα μήνυμα ευχαριστώντας το προσωπικό του Μεγάρου των Ηλυσίων, αφότου πέρασε χρόνια στο πλάι του Ολάντ ως η «ανεπίσημη» πρώτη κυρία της χώρας. 

«Είμαι ευγνώμον στο εξαιρετικό προσωπικό των Ηλυσίων», έγραψε η Τριερβελέρ. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αφοσίωσή τους ή τα συναισθήματα τη στιγμή της αποχώρησης». 

Πάντως, όπως έγινε γνωστό η Βαλερί Τριερβελέρ πρόκειται να ταξιδέψει κανονικά στην Ινδία όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Στις 10 Ιανουαρίου, το περιοδικό Closer δημοσίευσε φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται ο Ολάντ πάνω σε ένα μηχανάκι να πηγαίνει να συναντήσει σε ραντεβού την Γκαγιέτ. Ο Ολάντ αρνήθηκε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς αυτούς, ωστόσο υποσχέθηκε να μιλήσει σχετικά με τη σχέση του με την Τριερβελέρ πριν από την επίσημη επίσκεψή του στις Ηνωμένες Πολιτείες, στις 11 Φεβρουαρίου. 

Ο Ολάντ και η Τριερβελέρ, οι οποίοι δεν έχουν παντρευτεί, ξεκίνησαν να έχουν σχέση ενώ ο Γάλλος πρόεδρος εξακολουθούσε να συζεί με τη μητέρα των 4 παιδιών του, Σεγκολέν Ρουαγιάλ. Οι δυο τους χώρισαν το 2007.  Η Τριερβελέρ έχει τρία παιδιά από προηγούμενο γάμο.

 πηγη Antenna.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR