counter

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Η δεύτερη εγκυμοσύνη ήταν μια απρόσμενη ευτυχία"

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Η δεύτερη εγκυμοσύνη ήταν μια απρόσμενη ευτυχία"
Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Η δεύτερη εγκυμοσύνη ήταν μια απρόσμενη ευτυχία"

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε πρώτη φορά για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στο περιοδικό People. Πριν από λίγες µέρες, έγινε γνωστό πως η παρουσιάστρια διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και η μικρή Νάγια θα αποκτήσει σύντομα αδερφάκι! Η Σταματίνα Τσμτσιλή παραδέχτηκε στο περιοδικό: "Η αλήθεια είναι πως, όταν διαπίστωσα πως είµαι έγκυος, ήταν έκπληξη και για µένα. Αλλά ήταν η πιο ωραία έκπληξη της ζωής µου µετά τη Νάγια" παραδέχεται.

Η παρουσιάστρια δεν είχε καταλάβει από την αρχή πως είναι έγκυος και μετά από μια τυπική επίσκεψη στον γυναικολόγο, έκπληκτη άκουσε πως θα ξαναγίνει μανούλα: "Όταν πήγα στο γιατρό και µου είπε πως περιµένουµε µωρό, ήταν απρόσµενο, αλλά πολύ µεγάλη ευτυχία. Αιφνιδιάστηκα, καθώς ήταν στην καθιερωµένη επίσκεψη που κάνει µια γυναίκα στο γιατρό µετά από µια κύηση για να δει πως όλα είναι καλά. Εγώ έµαθα ότι όλα είναι καλά και πως η µικρούλα µας θα αποκτήσει σύντοµα αδελφάκι!" λέει γελώντας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν γνωρίζει ακόµη το φύλο του µωρού και θα το µάθει σε µία από τις επόµενες εξετάσεις: " Η µέχρι τώρα εµπειρία µου, και µε τις δύο άτυχες εγκυμοσύνες που είχα, µε δίδαξε πως το παιδί δεν είναι κάτι που µπορείς να το προσδιορίσεις χρονικά. Δεν µπαίνεις στο Internet, το παραγγέλνεις και σου έρχεται σε δύο εβδοµάδες. Το αφήσαµε στον Θεό να επιλέξει το πότε και το πώς θα έρθει και έγινε τώρα" αναφέρει στο PEOPLE.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR