counter

David Beckham by H&M

David Beckham by H&M
David Beckham by H&M

Είναι ένας από τους πιο σέξι  άνδρες του πλανήτη και μάλλον είναι και ένας από τους λόγους που κάθε διαφημιστική καμπάνια του, κάνει όλα τα κεφάλια να γυρίζουν.

 

Το καλογυμνασμένο  σώμα του έχει ήδη κοσμήσει αμέτρητες διαφημίσεις.  Αυτή τη φορά, τον βλέπουμε σε νέα διαφήμιση φορώντας τα νέα κομμάτια της καινούργιας συλλογής της εταιρίας H&M.

 

Στο βίντεο της νέας διαφήμισης για την γνωστής αλυσίδας Η&Μ δείχνει τον David Beckham να έχει κλειδωθεί έξω από μια φωτογράφηση και μέσα σε λίγα λεπτά, θα πρέπει να βρει έναν τρόπο για να φτάσει στο στούντιο στην ώρα του.

 

Το αστέρι του ποδοσφαίρου δείχνει να αγωνίζεται για να μπορέσει να βρει έναν τρόπο που θα φτάσει εγκαίρως στον χώρο της.

 

Το βίντεο γυρίστηκε με δυο διαφορετικά φινάλε. Η μια σταματάει δείχνοντας το καλογυμνασμένο σώμα και κάνει κοντινό στο πρόσωπο του David Beckham  δείχνοντας τον αμήχανο καθώς έχει χάσει το boxer του στον δρόμο και η άλλη σταματάει με ολόσωμο πλάνο δείχνοντας μας τον Beckham να φοράει ένα μπλε με άσπρο boxer. Και οι δυο πάντως είναι υπέροχες!


Της Μαριάννας Δερμάνη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR