counter

Eλένη Μενεγάκη: Της μύρισε καρπούζι! Αποκάλυψε ποιος Βυθός είναι ο επόμενος προορισμό της

Eλένη Μενεγάκη: Της μύρισε καρπούζι! Αποκάλυψε ποιος Βυθός είναι ο επόμενος προορισμό της
Eλένη Μενεγάκη: Της μύρισε καρπούζι! Αποκάλυψε ποιος Βυθός είναι ο επόμενος προορισμό της

Ελένη Μενεγάκη - Βίκτωρας

Μπορεί να διανύουμε ακόμα τον Ιανουάριο, αλλά ως λάτρης των ταξιδιών εντός και εκτός Ελλάδος, η Ελένη Μενεγάκη το πρωί της Τρίτης 21 Ιανουαρίου εξέφρασε για ακόμα μια φορά την επιθυμία της να αποδράσει από την Αθήνα απολαμβάνοντας τον ηλιόλουστο καιρό που μοιάζει ανοιξιάτικος!

Η Ελένη Μενεγάκη έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της στο twitter: Μόνο εμένα επηρεάζει ο γλυκός αυτός καιρός; Με ξεμυαλίζει! Ανοιξιάτικες ημέρες! Να ήμουν στον Βυθό Κοζάνης, εκεί θέλω να πάω!»

Βυθός Κοζάνης

Ο εν λόγω ταξιδιωτικός προορισμός δεν ήρθε τυχαία στο μυαλό της Ελένης Μενεγάκη μιας και τον Φεβρουάριο του 2013 η παρουσιάστρια είχε συζητήσει για την συγκεκριμένη τοποθεσία με το πάνελ της εκπομπής της κρατώντας ένα ημερολόγιο που της είχα αποστείλει κάτοικοι του Βυθού Κοζάνης και συγκεκριμένα του γραφικού χωριού του Βοϊου. Η Ελένη Μενεγάκη εντυπωσιασμένη από την γραφικότητα της τοποθεσίας και της φυσικής ομορφιάς θέλησε να μάθει περισσότερες πληροφορίες για το μέρος και ,όπως συμπεραίνουμε από το tweet της το πρωί της Τρίτης, σύντομα θα το επισκεφθεί. 

Μάλιστα αν κρίνουμε από τα σύμβολα στο tweet της, μύρισε καρπούζι και φράουλα στην Ελένη Μενεγάκη που δεν κρατιέται, αφού το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη της εποχή.

Tweet Ελένης Μενεγάκη

Πριν η Ελένη εκφράσει την επιθυμία της να ταξιδέψει εξομολογήθηκε σε φίλους της στο twitter: "Δεν κοιμηθηκα καλα χτες το βραδυ, ξυπνησα 3-4 φορες... Χωρις λογο💕💕💕💕".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR