counter

Η Κατερίνα Ζαρίφη παρουσίασε επίδειξη μόδας νυφικών με τις τσατσάρες στα μαλλιά!

Η Κατερίνα Ζαρίφη παρουσίασε επίδειξη μόδας νυφικών με τις τσατσάρες στα μαλλιά!
Η Κατερίνα Ζαρίφη παρουσίασε επίδειξη μόδας νυφικών με τις τσατσάρες στα μαλλιά!

Είναι γνωστό ότι μπορεί να σταθεί επάξια στην παρουσίαση και να φτιάξει τη διάθεση των θεατών καθώς ξεχωρίζει για το πηγαίο χιούμορ και τις αστείρευτες μοναδικές ατάκες της. Η Κατερίνα Ζαρίφη έχει ξεχωρίσει για την ευφυΐα της και έχει καταφέρει να έχει μια θέση στο χώρος της τηλεόρασης. Δε μπορούμε να πούμε βέβαια το ίδιο και για το στυλ της! 

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την Κατερίνα Ζαρίφη κατά τη διάρκεια που παρουσίασε επίδειξη μόδας νυφικών και θα λέγαμε ότι το ρούχο που επέλεξε περισσότερο την εξέθεσε παρά την κολάκεψε. Αυτό που σίγουρα όμως δεν πέρασε απαρατήρητο ήταν το "ξεχωριστό" στένισμα για τη βραδιά. Τα μαλλία της είχαν ανάμεσα τους τσατσάρες!

Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός άνοιξε τη βραδιά της επίδειξης μόδας νυφικών, κάτι που είχε κάνει ξανά στο παρελθόν, αλλά δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει με την εμφάνιση της. Έχοντας επιλέξει να υιοθετήσει το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά, η Κατερίνα Ζαρίφη υπερέβαλλε με το στενό κόκκινο φόρεμα που πρόσθετε κιλά στη σιλουέτα της. Φορώντας μποτάκια έως τον αστράγαλο δεν ανέδειξε τα πόδια της τα οποία φαίνονταν κοντά.

Απορίας άξιο ήταν αν το εφέ με τις τσατσάρες ήταν έμπνευση του κομμωτή της ή αν ξεχάστηκε και βγήκε να παρουσιάσει έτσι.

Παρόλα αυτή η βραδιά στέφθηκε με επιτυχία και η Κατερίνα Ζαρίφη κατάφερε να χαρίσει μι μοναδική παρουσίαση στο κοινό που βρέθηκε εκεί. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR