counter

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Γιώργος Κατινάς

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Γιώργος Κατινάς
Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Γιώργος Κατινάς

Θρήνο έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο, ο τραγικός χαμός του ηθοποιού, Γιώργου Κατινά, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο το βράδυ της Κυριακής 19 Ιανουαρίου, ενώ οδηγούσε μηχανή, χωρίς να φορά κράνος.

Ο Γιώργος Κατινάς, ήταν κοντά στα 40, και μαχόμενος συνδικαλιστής στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, είχε συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz σε θέατρο, σινεμά και τηλεόραση. Ενώ, οδηγούσε την αγαπημένη του μηχανή σκοτώθηκε και γέμισε θλίψη και πόνο την οικογένεια του και τους αγαπημένους τους φίλους και συναδέλφους.

Η κηδεία του, θα γίνει την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, στις 16:00 το απόγευμα, στο Κοιμητήριο της Νέας Φιλαδέλφειας, Κόκκινος Μύλος.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, η ελληνική showbiz έχει βυθιστεί στο πένθος. Ο Γιώργος Κατινάς ήταν από τους πιο ταπεινούς και γενναιόδωρους ηθοποιούς που υπηρετούσε το επάγγελμά του χωρίς να απασχολήσει ποτέ τα Μ.Μ.Ε.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν μπόρεσε να μην κρύψει τη θλίψη του, ποστάροντας ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα. Οι δυο ηθοποιοί είχαν στενές σχέσεις και διατηρούσαν επαφή παρόλο που οι υποχρεώσεις τους δεν τους άφηναν το περιθώριο να βρίσκονται κάθε μέρα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR