counter

Παπαρδέλες με πέστο από μπρόκολο και μανιτάρια

Παπαρδέλες με πέστο από μπρόκολο και μανιτάρια
Παπαρδέλες με πέστο από μπρόκολο και μανιτάρια

  • Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνετε το μπρόκολο, για 8 λεπτά. Αφού βράσει, το μεταφέρετε αμέσως σε νερό με πάγο, για να σταματήσετε τον βρασμό.

  • Με μια πετσέτα σκουπίζετε τα μανιτάρια και τα κόβετε σε λεπτές φέτες.

  • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε την μαργαρίνη και σοτάρετε τα μανιτάρια και το μπρόκολο, το οποίο το έχετε λιώσει σε ένα Multi, μαζί με σκόρδο.

 

  • Σβήνετε με το κρασί, ρίχνετε αλάτι, πιπέρι και προσθέτετε τα ζυμαρικά, τα οποία τα έχετε βράσει για 6 λεπτά μόνο σε κοχλάζων αλατισμένο νερό γιατί το βράσιμο θα συνεχιστεί και στο τηγάνι μαζί με τη σάλτσα.

  • Προσθέτετε ωμό ελαιόλαδο ανακατεύετε καλά και σερβίρετε με τις φλοίδες παρμεζάνας. Έτοιμο!

 


Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές του Νικόλα Σακελλαρίου στην εκπομπή In2Cooking και δείτε την εκτέλεση της βήμα, βήμα αποκλειστικά στο ANTI WEB TVPLUS.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR