counter

Αγγελική Ηλιάδη - Σάββας Γκέντσογλου: Παντρεύονται! Δείτε το μονόπετρο

Αγγελική Ηλιάδη - Σάββας Γκέντσογλου: Παντρεύονται! Δείτε το μονόπετρο
Αγγελική Ηλιάδη - Σάββας Γκέντσογλου: Παντρεύονται! Δείτε το μονόπετρο

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου παντρεύονται!

Αγγελική Ηλιάδη και Σάββας Γκέντσογλου

Σύμφωνα με το περιοδικό Hello o Σάββας Γκέντσογλου έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Αγγελική Ηλιάδη, ενισχύοντας έτσι τις φημές που την θέλουν να είναι έγκυος και να περιμένει το παιδί του Σάββα Γκέντσογλου.

Οι γονείς και ο αδελφός της Αγγελικής Ηλιάδη,  Κωνσταντίνος που μένουν πια όλοι μαζί, στο νέο της σπίτι στη Βουλιαγμένη, ήταν οι πρώτοι που έμαθαν το χαρμόσυνο γεγονός.

Μάλιστα ο Σάββας Γκέντσογλου έκανε και επίσημα πρόταση γάμου στην Αγγελική Ηλιάδη όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο και παντρεύονται.

Αγγελική Ηλιάδη Μονόπετρο

Λίγο πριν συμπληρώσουν 8 μήνες μαζί, η 35χρονη τραγουδίστρια και ο 23χρονος ποδοσφαιριστής γιόρτασαν μαζί για πρώτη φορά και τον ερχομό της νέας χρονιάς που θα τους φέρει μια νέα ζωή. Το ζευγάρι, παρά την απόσταση μεταξύ Αθήνας και Γένοβας, όπου αγωνίζεται ο Σάββας Γκέντσογλου με τα χρώματα της ιταλικής Σαμπντόρια, διατηρεί τον έρωτά του δυνατό. Ο Σάββας Γκέντσογλου έγραψε: “Η ζωή είναι πανέμορφη. Υπάρχουν στιγμές που θα νόμιζες ότι θα ήθελες να πεθάνεις. Μα τότε κάτι καινούριο συμβαίνει και νομίζεις ότι βρίσκεσαι στον παράδεισο”, με την Αγγελική Ηλιάδη να σχολιάζει: “Ναι, αγάπη μου! Το μωρό σου”.

Αγγελική Ηλιάδη Μονόπετρο

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR