counter

Ξανά έγκυος η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Ξανά έγκυος η Σταματίνα Τσιμτσιλή!
Ξανά έγκυος η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Ξανά έγκυος η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Η επιθυμία της 32χρονης παρουσιάστριας και ραδιοφωνικής παραγωγού του Ρυθμού 9.49 και του 42χρονου ποινικολόγου συζύγου της να χαρίσουν ένα αδελφάκι στην 8 μηνών κόρη τους Νάγια, γίνεται πραγματικότητα!

Σύμφωνα με το ΟΚ!, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ετοιμάζεται να γίνει για δεύτερη φορά μητέρα, καθώς διανύει τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της. “Η ίδια μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνει ούτε και διαψεύδει το γεγονός. Έτσι κι αλλιώς, θέλει να νιώσει έτοιμη πριν το ανακοινώσει. Οι στενοί συγγενείς του ζευγαριού ωστόσο δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά και τον ενθουσιασμό τους”, αποκαλύπτει πηγή στο ΟΚ!.

Φέτος την άνοιξη η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός σχεδιάζουν να βαφτίσουν την κόρη τους, η οποία θα γίνει 1 έτους την Πρωτομαγιά. “Είναι 8 μηνών πια, πώς περνάει ο καιρός! Λογικά προς την άνοιξη θα γίνει η βάφτιση, αλλά δεν το έχουμε κανονίσει ακόμα. Το όνομά της θα είναι Νάγια, Παναγιώτα δηλαδή, της μητέρας μου, αλλά σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή” εξομολογήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε πρόσφατες δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1 Το Πρωινό.

 Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί:

Cover OK! 428

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR