counter

Γεράσιμος Γεννατάς: Βραδινή έξοδος με την εγκυμονούσα σύντροφό του

Γεράσιμος Γεννατάς: Βραδινή έξοδος με την εγκυμονούσα σύντροφό του
Γεράσιμος Γεννατάς: Βραδινή έξοδος με την εγκυμονούσα σύντροφό του

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Στην πρεμιέρα του μουσικοθεατρικού προγράμματος "Ενσκύλον εντέχνως" στο TAS Stage απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR τον Γεράσιμο Γεννατά με την εγκυμονούσα σύντροφό του, επίσης ηθοποιό, Βάσω Τσακίρη. Γεράσιμος Γεννατάς και Βάσω Τσακίρη αναμένουν τον ερχομό του γιου τους σε τρεις μήνες καθώς η Βάσω διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο Γεράσιμος Γεννατάς θα γίνει μπαμπάς και το γεγονός αυτό δεν έχει παρά να τον γεμίζει με χαρά και πληρότητα. Ο ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή του στο "Μες την Καλή Χαρά": "Με την γλυκιά Βασούλα περιμένουμε ένα μικρό αγοράκι να έρθει στη ζωή, πιθανόν τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου. Είναι από αυτά που δεν είναι εύκολο να περιγραφούν με λόγια και όταν προσπαθείς να χρησιμοποιήσεις λέξεις και προτάσεις για να τα περιγράψεις νομίζω τα υποβιβάζεις λίγο. Είναι αυτό που μας ξεπερνάει!"

Γεράσιμος Γεννατάς και Βάσω Τσακίρη βρέθηκαν στην πρεμιέρα του καλού τους φίλου Κρατερού Κατσούλη που μαζί με την Ματθίλδη Μαγγίρα, τον Γιάννη Αγγελάκη και τον Προκόπη Πολίτη ηγούνται του μουσικοθεατρικού προγράμματος.

O μέλλων μπαμπάς Γεράσιμος Γεννατάς και η σύντροφός του έχουν επιλέξει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι μετρά έξι χρόνια σχέσης και η ευτυχία του θα ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες με τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς τους, του γιου τους! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR