counter

H Ελένη Φουρέιρα γνώρισε τα πεθερικά της στην Κρήτη - VIDEO

H Ελένη Φουρέιρα γνώρισε τα πεθερικά της στην Κρήτη - VIDEO
H Ελένη Φουρέιρα γνώρισε τα πεθερικά της στην Κρήτη - VIDEO

Ελένη Φουρέιρα Γιώργος Σαμαράς

Ταξιδάκι στην Κρήτη έκανε η ερωτευμένη Ελένη Φουρέϊρα που διανύει την πιο όμορφη φάση της ζωή της καθώς τα επαγγελματικά της και τα προσωπικά της έχουν απογειωθεί. Η σχέση της με το Γιώργο Σαμαρά την έχει κάνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ και την έχει οπλίσει με περισσότερη ενέργεια και ζωντάνια για δουλειά και δημιουργία. Ήρθε η ώρα όμως να γνωρίσει και τα πεθερικά της!

Ο καινούριος χρόνος την βρήκε στην αγκαλιά του αγαπημένου της Γιώργου Σαμαρά και όλα δείχνουν πως αυτή τη φορά το timing λειτούργησε υπέρ τους και τους έφερε κοντά για να μην χωρίσουν ποτέ ξανά. Όπως όλα δείχνουν τα πράγματα είναι σοβαρά και οδεύουν σε άλλο επίπεδο. Τα δάχτυλα τους κοσμούν τα τατουάζ που έκαναν αντίστοιχα ο ένας για τον άλλο με τα αρχικά των επωνύμων τους.

Ήρθε η ώρα απ ‘ότι φαίνεται η εκρηκτική τραγουδίστρια να γνωρίσει τους γονείς του Γιώργου Σαμαρά. Η Ελένη Φουρέϊρα ταξίδεψε στην Κρήτη που μένουν οι γονείς του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή και γνώρισε τα πεθερικά της. Το γεγονός ότι ο Γιώργος Σαμαράς επέλεξε να παρουσιάσει την αγαπημένη του στους γονείς του φανερώνει ότι μιλάμε για έναν μεγάλο έρωτα αλλά και μια σχέση που είναι δρομολογημένη για πιο σοβαρά πράγματα.

Η νεαρή τραγουδίστρια γνώρισε τα πεθερικά της και τον κουμπάρο και καλό φίλο του Γιώργου Σαμαρά και περιπλανήθηκε στην Κρήτη περνώντας χρόνο με τα άτομα του στενού κύκλου του αγαπημένου της. Οι δυο τους ανέβαζαν φωτογραφίες στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο instagram γεγονός που φανέρωσε ότι βρίσκονται μαζί.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR