counter

Μετά από 10 χρόνια σχέσης, celebrity ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύεται!

Μετά από 10 χρόνια σχέσης, celebrity ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύεται!
Μετά από 10 χρόνια σχέσης, celebrity ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύεται!

Ο Γιώργος Γιαννιάς και η Ελευθερία Παντελιδάκη θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου

Αποφάσισε να το πάρει το κορίτσι τελικά! Ο λόγος για το Γιώργο Γιαννιά που αποφάσισε να ντυθεί γαμπρός και να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του που δεν είναι άλλη από την Ελευθερία Παντελιδάκη.

Παντρεύονται μετά από δέκα χρόνια σχέσης μέσα στο 2014 και οι δυο τους προετοιμάζονται πυρετωδώς για την τελετή καθώς επιθυμούν να είναι όλα άψογα για τη μέρα που θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου και θα συνεχίσουν την κοινή πορεία τους στη ζωή.

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να έχει παντρευτεί παλιότερα με πολιτικό γάμο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς αμέτρητες φορές ο ΓΙώργος Γιαννιάς διέψευσε τέτοιου είδους φήμες. Φαίνεται πως οι δυο τους είναι έτοιμοι πλέον να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης. Η σχέση τους μετρά 10 ολόκληρα χρόνια και έχει αποδείξει ότι αντέχει στο χρόνο και έχει γερές βάσεις για να συνεχίσει.

Ο Γιώργος Γιαννιάς και η Ελευθερία Παντελιδάκη παντρεύονται το καλοκαίρι του 2014. Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα ή στο αγαπημένο νησί του τραγουδιστή, τη Ρόδο, που είναι και τόπος καταγωγής του αλλά οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ο Γιώργος Γιαννιάς & η Ελευθερία Παντελιδάκη συνεχίζουν τις διακοπές τους.

Πηγή: www.apospasma.gr 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR